1 °C Stjørdal, NO
27/11/2020

Internasjonal motstand for håndballgutter

Kjemper om topplass i B-sluttspillet i Partille Cup

Stjørdals-Blink-guttene jubler etter seier mot danske Brabrand i 8-delsfinalen i B-sluttspillet. (Foto: Privat) Stjørdals-Blink-guttene jubler etter seier mot danske Brabrand i 8-delsfinalen i B-sluttspillet. (Foto: Privat)

De har møtt lag fra både Spania, Belgia, Danmark, Tyskland og Sverige, og akkurat nå kjemper Stjørdals-Blinks 16-årslag i gutteklassen om å gå hele veien i B-sluttspillet under Partille Cup i håndball.

– Det har vært en stor opplevelse, for spillere og for trener, sier Gøran Isachsen som er trener for 16-årsguttene. Han skryter veldig av guttene som debuterer i verdens største håndballturnering.

– Guttene har spilt seg godt inn i turneringen, og har blitt bedre for hver kamp de har spilt. Trykket og innsatsen er upåklagelig, og humøret er på topp, sier Isachsen.

Lørdag formiddag spiller de kvartfinale i B-sluttspillet mot svenske Önnereds.

Stjørdals-Blink-guttene er ett av 96 lag i 16-årsklassen i Partille Cup, og disse 96 kommer fra 22 ulike land.

I gruppespillet ble det seier mot belgiske Don Bosco Gent og spanske G.E.i.E.G, mens svenske Lödde Vikings og Önnereds pluss tyske Leipzig ble for sterke.

Dermed ble det B-sluttspill, der de fredag vartet opp med to storseire. Først mot Club Handbol Cardedeu fra Spania og deretter mot Brabrand fra Danmark.

 

Les forrige sak:
Denne gjengen med jenter fra Stjørdals-Blink var ett av tre norske lag som klarte å komme seg til 8-delsfinale i jenter 15-klassen.
Beste norske lag i gigantcup

Blink-jenter til 8-delsfinale i verdens største håndballturnering

Close