-7 °C Stjørdal, NO
27/02/2020

Inviterer 16 barn og ungdommer med til alpinsenteret

Meråker Røde Kors tilbyr både buss og heiskort i fem dager

Oppmøte for skibussen er ved Røde Kors-kafeen midt i Meråker sentrum. Oppmøte for skibussen er ved Røde Kors-kafeen midt i Meråker sentrum.

Det er vinterferie og Meråker Røde Kors slår på stortromma.

– Vi har ordnet med minibuss og gratis heiskort i Meråker Alpinsenter for opp til 16 barn og ungdommer i Meråker hver eneste dag fra og med mandag til og med fredag i vinterferien, forteller nestleder i Meråker Røde Kors, Kent Inge Storengen.

Det betyr at allerede i morgen kan 16 bli med til alpinsenteret allerede mandag. Bussen har avgang fra Røde Kors-kafeen i næringsbygget midt i sentrum klokka 10.30 og returnerer fra topp-parkeringen i alpinsenteret klokka 15.30.

– Påmeldingen gjøres via vår Facebook-side, sier Storengen, som da gjerne vil vite om de påmeldte trenger bare buss eller også heiskort.

Lørdag, på tampen av vinterferien, bytter Røde Kors i Meråker ut snø med vann, og tar turen til Pirbadet.

– Det blir gratis tur dit for barnefamilier lørdag formiddag. Påmelding dit gjøres til Mia.bjerkan@redcross.no, sier nestleder Storengen.

 

Les forrige sak:
Paret Monika Lyng Tryggvadottir og Inge Olav Husby har sett og opplevd nestenulykker langs fylkesveien utover mot Stjørdal Havn, Havnegata. Nå forventer de at tiltak gjøres.
– Det er rart det ikke har skjedd ulykker

Beboere i Havnegata er bekymret over trafikksituasjonen

Close