8 °C Stjørdal, NO
29/05/2020

Inviterer små alpinister til skiskole

Skal lære skiteknikk med masse skiglede

SKIGLEDE: Alpingruppa til Stjørdals-Blink ønsker å gi unge alpinister opplæring i grunnleggende teknikk. I slutten av januar og starten av februar arrangerer de skiskole i Meråker Alpinsenter. (Arkivfoto)

Stjørdals-Blink Alpint setter i gang skiskole for ivrige alpinister fra seks til ti år.

– Målsetting for skiskolen er å lære barna grunnleggende skiteknikk, sving til begge sider, stopp og trygghet i bakke og heis. Skiglede og masse gøy kommer i tillegg, sier Christian Marius Hasfjord i alpingruppa til Stjørdals-Blink.
Skiskolen har oppstart tirsdag 21. januar og går over tre kvelder i slutten av januar og en hel søndag i februar, totalt 8,5 timer. Alt foregår i Meråker Alpinsenter.
– De to første kveldene holder vi oss i barnebakken. På kveld tre og den avsluttende søndagen beveger vi oss ut i større deler av anlegget, sier Hasfjord.
Det er begrenset plass i skiskolen, så det er først til mølla-prinsippet som gjelder. Påmelding gjøres via arrangørenes hjemmeside.

 

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Les forrige sak:
HYBELLIV: Patrik Karlsson tar flere kurs med blant annet YSK yrkessjåførkompetanse hos Stjørdal-Meråker Trafikkskole. Han bor flere uker på hybel i andre etasje og deler fellesrom med andre studenter.
Bor på hybel i industriområdet

Patrik Karlsson fra Bodø stortrives på Sutterøy

Close