8 °C Stjørdal, NO
16/09/2019

Inviterer til flyhelg

Muligheter til å oppleve småflymiljøet på nært hold

(Illustrasjonsfoto: Værnes flyklubb) (Illustrasjonsfoto: Værnes flyklubb)

I helga blir det «Fly-In» på flyplassen i Meråker.

Det er Værnes flyklubb som arrangerer «Fly-In» både lørdag og søndag.

– Arrangementet er åpent for alle flyinteresserte med og uten fly. Kom og opplev småflymiljøet på nært hold på Meråkers egen flyplass. Det er gratis inngang og gratis parkering, sier leder i Værnes flyklubb, Stig Haugen.

Det blir rundflyging over Meråker i småfly, enten Cessna, Piper eller Sportsfly. I tillegg kommer Stjørdal Modellflyklubb for å demonstrere hva spreke og raske modellfly kan gjøre i lufta.

– Her treffer du piloter og instruktører fra både Værnes flyklubb og modellflyklubb, og du kan få informasjon og bli medlem av en de to klubben, og kanskje lære deg å fly etterhvert, sier Haugen.

I tillegg til fly og flyginger, blir det også salg av god kortreist lokalmat og drikke fra Teveltunet, reklamerer Stig Haugen med. Han håper at mange, både fra Meråker og Stjørdal og andre steder tar turen til luftsportshelga på Øian flyplass i retning Stordalen i Meråker.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
De reiser rundt og selger bøker via Norsk Bokforlag. Oppstart skjer i Stjørdal via bil eller på moped. De tre studentene fra Kenya har allerede blitt glade i Trøndelag. Kamau Dancan (26) studerer development i Kenya. Richard Machoka (32) studerer biomedisin mot malaria, og Lekishon Laban er masai og studere senior journalist. De håper nå på god mottakelse i denne regionen.
Boksalg hjelper studenter

- Vi håper folk i Stjørdal og Værnesregionen tar godt imot oss

Close