15 °C Stjørdal, NO
25/08/2019

Inviterer til quiz-kveld på Bjørklund

Mange spørsmål og revy på Bjørklund

Lena Heggli, Martin Heggli, Mona Fjellseth og Liv Jenny Andersen er klare for quiz-kveld med revyinnslag på Bjørklund 23.februar. Lena Heggli, Martin Heggli, Mona Fjellseth og Liv Jenny Andersen er klare for quiz-kveld med revyinnslag på Bjørklund 23.februar.

Foreningen «Alle Kan» inviterer til quiz-kveld med revyinnslag og musikk på grendehuset Bjørklund. Lagene med seks personer skal svare på varierte spørsmål.

Det skal gis svar på mange spørsmål når «Alle Kan» samles med gjester på grendehuset Bjørklund 23. februar. Det ligger an til noen overraskelser og underholdning mellom spørsmålene opplest av Sigmund Borsethaug denne kvelden. Lena Heggli sier det skal bli en hyggelig kveld også med servering fra arrangørene.

– Det blir varierte spørsmål. Vi vet at quiz er populært blant mange. Nå blir det mulig å delta i lag fordelt på seks personer på Bjørklund. Etter quiz-rundene blir det revy-innslag fra aktører i Alle Kan. Musikk besørges av Geir Nordvik, som spiller live i lokalene, sier Lena Heggli.

– Hva skal ellers skje utover kvelden denne lørdagen i februar?

– Vi har alle rettigheter i lokalene på Bjørklund. De som trenger en matbit får kjøpt kveldens gode karbonadesmørbrød. Det blir loddsalg med fine gevinster i løpet av kvelden. Hovedpremien er gitt av Elkjøp på Evja. Inngang kroner 50 fra start klokken 18.00 som gjelder for hele kvelden. Det er skikkelig billig for et slikt arrangement, mener Lena Heggli som har mange med i arrangørstaben på Bjørklund. Nå håper arrangøren «Alle Kan» at folk møter opp til quiz-kveld i godt lag. Påmelding kan skje på sms til 4823 5142.

Les forrige sak:
Alt mannskap er ute på veiene

Krevende kjøreforhold over hele regionen og fylket

Close