-9 °C Stjørdal, NO
18/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 03

Inviterer til spanske toner

Mikael og trubadur Antonio blander mat, tapas og musikk med romantiske toner fredag 26.oktober. De ønsker velkommen til Dali i Kjøpmannsgata 40.

Tapas- og spisestedet Dali i Kjøpmannsgata 40 blander mat sammen med musikk og skaper romantisk stemning fredag 26.oktober når trubadur Antonio ankommer utpå kvelden. Det serveres toner fra spansk musikk og flere andre musikalske overraskelser. Antonio er medlem i Los Horribles i Trondheim, og for de som har hørt gruppa spille dras publikum lett med på notene. LH har vært på mange arenaer som Vinjerock, Storåsfestivalen, Storsjøyran i Østersund, Vannspill-festivalen i Orkanger og i Mosjøen. Nå er det altså denne gang en mindre del av Los Horribles som ankommer Dali men her blir det stemning blant god mat.

Øvrig meny      

Mikael og Markku hos Dali byr på tapas-buffet denne dagen og kvelden. Det vil også være mulighet for å bestille retter på menyen med alle rettigheter. Buffet med musikk og bordplass koster denne kvelden den nette sum av 249 kroner. Sist dette tilbudet ble presentert 12. oktober ble det en suksess.

– Vi kan gjerne ta imot bordbestillinger på 74 80 33 03, sier Mikael og forbereder julebordsesongen fremover også.

Les forrige sak:
Voice-Adrian til Tydalsfestival´n

Adrian Jørgensen er 26 år og bor i Bindalen, bygda han […]

Close