11 °C Stjørdal, NO
20/09/2020

Inviterer til strikkekafé utendørs

Markerer verdens strikkedag utendørs

STRIKKER UTE: Lise Jørstad (t.v.) og Turid Ulvik Haug håper på mange strikke- og håndarbeidsinteresserte til historiens første utestrikkekafé på Frosta.

Det er full sommer, og da er det vel helt naturlig at også strikkepinnene blir med ut i sommerkveldene. På Frosta blir det utestrikkekafé onsdag.

– 9. juni er verdens strikkedag, men for oss passer det aller best å markere denne dagen nå på onsdag, sier biblioteksjef Turid Ulvik Haug på Frosta.
I samarbeid med det lokale husflidslaget inviterer Frosta bibliotek til utestrikkekafé. Seansen kommer til å foregå utenfor bibliotekinngangen ved ballbingen.
– Husflidslaget og biblioteket har de siste to årene samarbeidet om arrangementet «Strikk og lytt» en gang i måneden. Dette har det selvsagt ikke blitt noe av i disse koronatider. Men utendørs er det innafor å møtes med god avstand, og i tillegg er det meldt om flott vær, sier Turid Ulvik Haug.
Hun oppfordrer alle strikkere til å med seg egen campingstol hvis de har mulighet. Selvsagt i tillegg til håndarbeid.
– Vi stiller med bord, kaffe og noe til. Og har du ikke campingstol, har biblioteket også stoler. Håndarbeidsfolk er sosiale folk og liker å møtes og få snakket litt og de er nysgjerrige på hvilket håndarbeid de andre holder på med. Da er det mulig å spørre om råd, og utveksle erfaringer, sier Turid Ulvik Haug.
Og utestrikkekvelden betyr ikke at bibliotekdørene er stengt. Det er åpent som vanlig også på onsdag, slik at det er mulig å ta turen for å låne bøker.

 

Les forrige sak:
Sier blankt nei til bosenter-forslag

- Det blir sikkert fine lokaler i Fosslia, men vi kan ikke tvangsflytte de eldre fra bosentrene dit

Close