19 °C Stjørdal, NO
20/05/2019

Inviterer til tidenes største baskethelg

Årets Gjensidige-cup styres av cupsjef Håkon Håve Smørvik

STORHELG: Årets Gjensidige-cup, med eliteseriekamp som prikken over i-en styres av cupsjef Håkon Håve Smørvik. STORHELG: Årets Gjensidige-cup, med eliteseriekamp som prikken over i-en styres av cupsjef Håkon Håve Smørvik.

Mer enn 30 lag deltar i Gjensidige-cupen i basketball kommende helg. Arrangementet toppes med eliteserieåpning mellom Nidaros Jets og Bærum Basket.

– Dette blir som om Rosenborg og Brann skulle ha spilt en kamp på Ladesletta under Skandia Cup, sier sjef for Gjensidige-cupen, Håkon Håve Smørvik.

Cupsjef Smørvik i Stjørdal Basketballklubb og hovedsponsor Bjørn Ove Slind fra Gjensidige er enige om at dette virkelig er anledningen for alle trøndere til å se en av verdens største idretter med store prestasjoner, stor fart og mye spenning.

– Med bredde og elite samlet under samme tak er dette unikt. Selve Gjensidige-cupen starter fredag og har innledende kamper på alle banene i Stjørdalshallen samt Hegrahallen både fredag og lørdag. Det spilles sluttspill og finaler på søndag.

Dette blir Trøndelags største baskethelg noensinne, reklamerer Håkon Håve Smørvik.

– Mer enn 30 lag fyller opp de to hallene og det er lag fra hele regionen med spillere i alle aldre og kjønn. US Marines på Værnes stiller med lag i herrer seniorklassen og sikrer dermed representasjon fra basketballens hjemland USA, sier Håve Smørvik. (Artikkelen fortsetter under annonsen!)

Coop Storlien artikkelnivå

For å toppe helga har Gjensidige og Stjørdal Basketballklubb lyktes med å få Trøndelags eget eliteserielag Nidaros Jets til å legge sesongåpningskampen sin til Stjørdalshallen. Nidaros Jets og motstander Bærum Basket går på banen og starter oppvarming klokka 16 på lørdag.

Cupsjef Smørvik oppfordrer sportsinteresserte i alle aldre til å benytte anledningen til å ta turen til Stjørdalshallen for å oppleve denne idretten som er på rask fremmarsj her i Norge.

Les forrige sak:
LEGEVAKT OG AMBULANSE I YRKESVEIEN: - Dette er et bedre alternativ for legevakt og ambulanse enn den trange Breidablikkveien, sier Leif Ekren som leder Rådet for funksjonshemmede.
Vil ikke ha legevakt og ambulanse i helsehuset

- Ikke tatt nok hensyn til funksjonshemmedes behov

Close