2 °C Stjørdal, NO
20/10/2019

Inviterte 300 på pizzafest

Klubben tok på seg spanderbuksene

Uten mat og drikke duger verken spillere, trenere eller supportere. 300 hommelvikinger var samlet til stor pizzafest i Östersund. (Foto: Privat) Uten mat og drikke duger verken spillere, trenere eller supportere. 300 hommelvikinger var samlet til stor pizzafest i Östersund. (Foto: Privat)

For klubbene som deltar i Storsjöcupen er det sosiale viktigere enn det som skjer på fotballbanene. Derfor er det også mange klubber som samler alle sine spillere, trenere, lagledere og supportere til sosiale happeninger underveis i cupen.

Den lokale klubben med flest deltakende lag, 13 i tallet, er Hommelvik fotball. De har gjort det til en vane å lage en skikkelig stor pizzafest for sine i Östersund. Onsdag kveld var det dags igjen og pizzabakerne i byen hadde en stri tørn.

300 hommelvikinger, fra de aller yngste til de godt voksne var samlet til pizza og saft. Vanligvis foregår dette utendørs, men i år har heller ikke Storsjöcup-byen det helt store sommerværet. Derfor trakk hommelvikingene innendørs, men pizzaen smakte minst like bra der også .

Les forrige sak:
Ordfører Kari Anita Furunes (t.v.) og rektor Bjørg Sissel Kvannli ved Meråker videregående skole signerte avtalen om etablering og drift av idrettsmedisinsk team torsdag.
Nå får skolen egen lege

"Gullskolen" får eget idrettsmedisinsk team

Close