8 °C Stjørdal, NO
12/07/2020

Irene dundret seg videre i «Farmen»

Stjørdals-kvinnen har vært i fokus de siste dagene

Irene Halle fikk slått ned de seks boltene raskest under søndagens tvekamp. Det sendte henne videre i "Farmen". (Foto: TV2) Irene Halle fikk slått ned de seks boltene raskest under søndagens tvekamp. Det sendte henne videre i «Farmen». (Foto: TV2)

Irene Halle har vært i realityseernes fokus den siste uka. Søndag v ant hun tvekampen mot sin beste Farmen-venninne.

Som førstekjempe i den aller første jentekampen i årets «Farmen» måtte Irene Halle (35) fra Stjørdal ut i kamp, og motstander Sølvi Monsen valgte slegge som konkurranse. Der viste stjørdalskvinnen seg som den sterkeste, og dermed kan hun belage seg på nok ei Farmen-uke etter en turbulent periode.

Halle har nemlig brutt reglene to ganger og «vandret» mellom hyttene der kjempene oppholder seg i forkant av tvekampene.

Foran forrige tvekamp innrømmet Halle til VG at hun besøkte førstekjempen Håkan Pettersson, og før sin egen tvekamp gjorde hun det samme igjen. Hun oppsøkte sin konkurrent Sølvi Monsen for å skvære opp om uenigheter.

– Vi møttes på natten. Haha, jeg driver jo og bryter reglene i ett sett. Vi satt i hvert fall i hver vår ende av sengen i hytta til Sølvi og snakket om livet, situasjonen vi hadde havnet i og at vi skulle prøve å være venner, sier Irene Halle til VG.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Innbrudd i barnehage

Politiet gjør undersøkelser

Close