6 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Spar Hegra uke 37
Header-Bingo-med dato

Sirkusdirektør er irritert på kommunen

Sirkusplakatene ble fjernet før forestilling

Agora-direktør Jan Kjetil Smørdal er irritert over Stjørdal kommunes "nedplukk" av sirkusets plakater. Agora-direktør Jan Kjetil Smørdal er irritert over Stjørdal kommunes «nedplukk» av sirkusets plakater.

Circus Agora var tirsdag og onsdag i Stjørdal med sin forestilling. Da de skulle informere publikum med plakater møtte de motstand.

Sirkusdirektør Jan Kjetil Smørdal og hans Agora har nettopp hatt to forestillinger i Stjørdal og markerer 30 år på veien. Smørdal ga publikum god uttelling med sine artister i manesjen. Der stopper også gleden, for en irritert direktør på sirkuset opplevde at Stjørdal kommune tok ned alle plakatene i sentrum som viste sirkusets besøk.

– Jeg er skikkelig skuffet over kommunens handlemåte. Vi er en kulturbedrift som ikke mottar statsstøtte og vi tilbyr noe helt annet enn TV-skjermen med et levende sirkus. Så opplever vi at kommunen tar ned våre plakater til fordel for VM-flaggene i sentrum. Jeg hadde forventet at kommunen i det minste tok en telefon til oss, sier en oppgitt direktør Smørdal til avisa på telefon fra Levanger.

Derfra må Smørdal nå reise tilbake for å hente sirkusets plakater som er tatt i beslag av kommunen.

Stjørdal kommune sin saksbehandler på området var torsdag ikke tilgjengelig for en kommentar.

Les forrige sak:
Rigmor Lisøy har startet opp firmaet Hegraservice og tilbyr private omsorgstjenester.
Ny aktør tilbyr privat omsorg

- Alle skal få den hjelpen de trenger når kreftene ikke lenger strekker til

Close