10 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

Isfiskekonkurranse på Liavatnet

Medarrangør i år: Best Fiske her representert med daglig leder ­Alexander Reinås.

 

Sportsforretningens medvirkning består bl.a. i at de stiller med spesialutstyr, som agn; meitemark og maggot og annet spesielt utstyr for isfisking.

I år står Vassbygda Grendahus som offisiell arrangør, uten at det betyr vesentlig endring i opplegget. Som i alle år er gapahuken til gårdbruker Ulseth senter for arrangementet, og der vil vedovnen bli fyrt opp, med muligheter for å sette over steikpanna. og som tidligere vil flere griller være tilgjengelig – både i gapahuken og utenfor.

Vi er vel tradisjonelt vant til at isfisking skjer med bruk av snøre med søkke og angel som vi agner med meitemark, eller kanskje maggot. Men nå i år vil den nye medarrangøren innføre fiskerne i en helt annen og ny fisketeknikk: Mormyska, spesialutstyr med små fiskestikker fra ca. 3 g. vekt på «agnet» som skal være svært effektivt. Det komplette utstyret blir å få kjøpt under konkurransen til kr.139,- og da er det bare å egne med maggot -og du har ett svært effektivt fiskeredskap som tar ørret fra bitte små og opp til de største fiskevatnet har å by på. Det ligger an til en fiskeopplevelse du ikke har ant er mulig! «Best Fiske» stiller også med et stort antall utlånsstenger,og selger ispigger rimelig.

Påmelding til lørdagens isfiskekonkurranse på Liavatnet er fra kl.10.00, og fiskestart er fra kl. 10.30. Konkurransen avsluttes kl.14.00 med påfølgende premieutdeling. Hele dagen står svartkjelen på vedovnen i lavvoen der du får kjøpt kaffe med noggo attåt. -Velkommen til en ny trivelig isfiskedag på Liavatnet!

Coop Storlien artikkelnivå

 

 

Les forrige sak:
Ekstra forestillinger av Snømørkt

  Det blir to forestillinger og de vil foregå i Ilen […]

Close