17 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Iversengården reiser seg

Anleggsleder Anders Øiaas (t.h.) kan nyte den gode utsikten sammen med eiendomsmegler i Heimdal Eiendomsmegling, Lars Valstad.

 

 

– Framdrifta av Iversengården går sin gang i følge planene selv om det har vært en tøff vinter for oss i byggebransjen,  sier anleggsleder Anders Øiaas i Primahus AS som leder arbeidet på det 5 etasjer høye bygget.

– Fortsatt har vi fem leiligheter for salg, sier eindomsmegler Lars Valstad hos Heimdal Eiendomsmegling: – De to største leilighetene i 5. etasje er ledige. I tillegg har vi fortsatt en ganske stor leilighet med 2 soverom i 3. etasje og to mindre leiligheter med ett soverom i 3. etasje som står ledige. De øvrige 15 leilighetene er solgt. SpareBank1 SMN skal ha sine kontorlokaler i 2. etasje ved siden av en ekspedisjon i 1. etasje der det fortsatt er ledige lokaler. Men i 2. etasje er det meste belagt, sier Valstad.

Utfordrende klima
– Denne vinteren har vært usedvanlig kald for oss som arbeider i byggebransjen. Det er mye som har spekt, men vi har likevel klart å holde framdriften. Byggeprosessen er delt i to. Først skal forretningslokalene i 1. etasje og banklokalene i 2. etasje være klare til begynnelsen av juni for offisiell åpning i juli. De 20 leilighetene i de tre øverste etasjene skal stå ferdig i løpet av 3. kvartal, sier Øiaas.

Coop Storlien artikkelnivå

– Hvor mange ansatte har bidratt så langt?
– På det meste har vi hatt opp mot 40 mann, men det er et tall som blir vesentlig høyere i de siste månedene når arbeidet innvendig går inn i den avsluttende fasen. Da er alle faggrupper i en byggeprosess på plass for at vi skal bli ferdig i henhold til leveringsfristen. Og det skal vi klare, sier han.

Iversengården er et markant bygg i Stjørdal sentrum. 15 leiligheter er solgt; 5 er til salgs.

 

 

 

Godt fornøyd
– Vi er godt fornøyd med framdriften i byggeprosessen på tross av noen klimatiske utfordringer denne vinteren. Gravearbeidene startet i slutten av januar og rett etter påske i starten av april startet vi betongarbeidet. Siden har bygget reist seg i et raskt tempo, sier anleggsleder Anders Øiaas som synes det er en spennende løsning med hage og uteareal på taket mellom de to bygningskroppene:

– Det er en ekstra dimensjon ved bygget at beboerne får et uteareal i nærområdet som kan benyttes. Iversengården er et spennende bygg som det er en glede å få lov til å sette opp, sier Øiaas.
– Arbeidet med å avslutte salgene er nå kommet inn i en avsluttende fase. Nå tar bygget form og taler for seg selv. Vi er vitne til realisering av et staselig bygg i Stjørdal sentrum, sier Lars Valstad.

Les forrige sak:
Skolens plikter

Foreldre har formell klagerett dersom de mener at deres barn ikke […]

Close