2 °C Stjørdal, NO
21/10/2019

Ivrige spillere trenger flere trenere

60 utøvere ønsker seg flere som kan gjøre dem flinkere

Denne spreke gjengen er på utkikk etter flere trenere, og ber interesserte om å ta kontakt. Denne spreke gjengen er på utkikk etter flere trenere, og ber interesserte om å ta kontakt.

Har du lyst til å jobbe med idrett i et spennende og utfordrende miljø? Da kan en trenerjobb i City Stjørdal HSL være tingen. De er på jakt etter flere trenere både i håndball, fotball og friidrett.

– Vi er på utkikk etter trenere som har lyst på en spennende utfordring. For yngre trenere må det være kjempefint å få en slik trenerjobb på CV-en, og det kan bety mye med tanke på en fremtidig jobb at man har engasjert seg i slikt arbeid, sier Vigdis Haarberg, leder i City Stjørdal HSL.

Helsesportslaget er en viktig møteplass for fysisk fostring for mennesker med nedsatt funksjonsevne.

60 medlemmer

Hele 60 aktive medlemmer i teller laget, og alderssammensetningen er fra 15 til 60 år. Medlemmene fordeler seg på de fire hovedaktivitetene fotball, håndball, friidrett og boccia som alle har én ukentlig trening. I boccia er de godt skodd med trenere, men i de andre grenene er behovet større.

– Vi trenger stabile mennesker som vil stille opp på treninger, stevner og cuper. I håndball trenger vi to trenere, en som har et hovedansvar og en annen som kan hjelpe til på treningene, sier Haarberg.

Nivåer er som i alle idrettslag varierende, og derfor er det greit at flere trenere deler ansvaret og kan ta seg av enkeltgrupper i deler av treningene.

Coop Storlien artikkelnivå

– Spesielt i håndball er ferdighetene sprikende. Selv er jeg også med som trener på håndball, og vi er flere som hjelper til, men vi trenger noen som kan ta hovedansvaret, sier hun.

Ønsker tydelige trenere

I fotball er Johan Aune hovedtrener, men han er en del på reisefot. Derfor trenger de flere som kan stille opp.

– Fotballaget spiller kamper på cupdager gjennom sommeren, men det er ikke så mange. Vi trenger trenere som er tydelige og kan stille opp på treninger og kamper, sier Kirsten Karlsen, som er styremedlem og en ivrig ildsjel i City Stjørdal HSL.

Også i friidrett er det behov for en trener. Gruppen teller 7-8 aktive, og dagens trener, Jostein Totland, har fylt 86 år. Han kan tenke seg å trappe noe ned.

– Jostein kommer til å være med, men vil slippe hovedansvaret. Derfor hadde det vært fint å få inn en ny trener, sier Karlsen, som også deltar som lagleder og trener for friidrettsgjengen.

Aleksander Wråli fungerer også som friidrettstrener, men bor ikke i Stjørdal og kan kun delta i perioder.

– Det har blitt mye fjerntrening, men jeg stiller opp når jeg er hjemme, sier Wråli, som også er styremedlem i City Stjørdal HSL.

– Ta kontakt

Gjennom denne artikkelen håper gjengen å pirre nysgjerrigheten til noen som kan bli lagets fremtidige trenere.

– 27. januar stiller vi med tre lag i håndballserien som foregår hele dagen i Stjørdalshallen. Interesserte må gjerne komme for å se på og bli kjent med oss og spillerne. Det er bare å ta kontakt, sier Wråli.

Les forrige sak:
Morten Benjaminsen og hans ansatte opplevde ti prosents omsetningsvekst i fjor. Maling var en av varegruppene som økte mest. 
Tidenes vekst for byggvarehus

Solgte for over 70 millioner på fjoråret

Close