16 °C Stjørdal, NO
24/08/2019

Jarle Andhøy til Hell Amfi

TIL HELL: Jarle Andhøy kommer til Rica Hell onsdag 10. april, der Selbu Sparebank inviterer til en åpen temakveld i amfiet ved hotellet.

 

– Vi garanterer publikum en kveld der de får innsikt i en verden som nok er helt annerledes enn den de flest av oss lever i, og foruten historier og erfaringer fra hans seilaser med båten Berserk, vil også Jarle Andhøy dra paralleller hvordan man skal få et mannskap til å dra i samme retning.

Det sier assisterende banksjef i Selbu Sparebank, Arne Marius Kirknes, og legger til at sjefsøkonom i Terra, profilerte Jan L. Andreassen, samme kveld vil holde foredraget ”Norge i oljerikdommens æra”.

Historisk seilerbragd
Andhøy har levd og åndet for seilingen siden han var knapt en neve stor, og allerede som 18-åring seilte han alene rundt Kapp Horn. Siden den gang har han en rekke ulike seilaser på merittlisten, der den mest kjente nok er seilasen der han erobret Nordvestpassasjen som først båt etter at Roald Amundsen gjorde samme bragd over 100 år tidligere.

– Andhøy er en spesiell person på flere måter. Ikke minst har han en rekke unike og interessante fortellinger fra sine seilaser, dette både på godt og vondt, og i tillegg vil han gi sine betraktninger rundt det å få et mannskap til å dra i samme retning, noe som lett kan overføres til hverdagen for de fleste av oss, sier Kirknes.

Coop Storlien artikkelnivå

– Sjefsøkonom i Terra, Jan L. Andreassen, vil også bidra denne kvelden, og dette med tema som renteutvikling og boligpriser, samt et spesielt fokus på hvilke muligheter han  ser Trøndelagsregionen har i årene fremover, fortsetter Arne Marius Kirknes.

Arrangementet er gratis og åpent for alle som ønsker å ta del i eventyreren Andhøys innholdsrike livsløp, og påmelding skjer via nettsiden til Selbu Sparebank.

 

 

Les forrige sak:
Karl Werner Petterson er forretningsdrivende langs gågata i Stjørdal. Bedriftseieren hos Økonomisko opplever i disse dager vått vær og snø i lufta. Han synes ideen om glasstak i gågata virker spennende. Petterson tror i tilfelle dette må bli et spleiselag mellom gårdeiere, butikkeiere og kommunen om planene skal realiseres.
Bygg tak over gågata!

  Stjørdals-Nytt tar en spasertur langs gågata i Stjørdal. Vi legger […]

Close