-8 °C Stjørdal, NO
19/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 03

– Jeg er selvsagt kjempeglad for å få denne utmerkelsen

Nordisk heder til Katarina Sederholm Hoff

|| Katarina Sederholm Hoff er svært glad for hederen hun er blitt tildelt.

Nordisk heder til Katarina Sederholm Hoff.

Det var under Nordiska Tyngdlyftningsforbundets 80-årsjubileum at styret valgte å tildele stjørdalingen Katarina Sederholm Hoff hederstegnet som går til ildsjeler som gjennom mange år har jobbet for å fremme den nordiske vektløfteridretten

– Forbilde

– Frivillig innsats både sportslig, administrativt og gode holdninger i forhold til blant annet antidoping har blitt vektlagt i tildelingen, og Katarina har gjennom en årrekke gått foran som et godt forbilde. Katarina var i flere år utøver på internasjonalt nivå med medaljer fra EM og har i en 20-årsperiode hatt verv i Norges Vektløfterforbund. Hun har også vært generalsekretær i det Nordiska Tyngdlyftningsforbundet, skriver forbundet i sin begrunnelse.

– Overraskende

Hoff satte stor pris på hederen.

– Jeg er selvsagt kjempeglad å få denne utmerkelsen.  Dette var meget overraskende.  Er både rørt og stolt.  Artig at arbeidet jeg har gjort blir lagt merke til og satt pris på.  Idretten har gitt meg mye og det er artig å kunne gi noe tilbake.  Det er stort å få lov å være med på noe som er større enn seg selv uavhengig om det gjelder vektløfting, friidrett, fotball, VM i rallycross eller noe annet, sier hun til Stjørdals-Nytt.

Les forrige sak:
– Vi er som et lite samfunn for oss selv

Julestemning ved terrassehusene i Stjørdal

Close