4 °C Stjørdal, NO
19/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

– Jeg føler at ski og konkurranser blir lite viktig i forhold til den pandemien som nå herjer

Står over både verdenscuprenn og Tour de Ski

Emil Iversen. (Arkivfoto: Arne Brunes)

Emil Iversen gjør som Johannes Høsflot Klæbo og står over de neste verdenscuprennene.

– Jeg stiller meg bak det Johannes sier og kan bekrefte at jeg ikke skal gå noen renn før jul, jeg heller. Jeg står også over Tour de Ski, sier Emil Iversen til NRK, som først meldte nyheten.

– Lite viktig

Iversen ble nummer tre sammenlagt under mini-touren i Ruka, men velger i likhet med lagkompis Klæbo å stå over sesongens siste renn i frykt for koronasmitten.

– Jeg føler at ski og konkurranser blir lite viktig i forhold til den pandemien som nå herjer over hele verden. Alle må gjøre sitt – og hva de mener er riktig. Dette er viktig og riktig å gjøre for meg, sier skiløperen fra Meråker til NRK.

Ønsker ikke å ta risiko

Det betyr at norsk herrelangrenns to største stjerner dropper viktige konkurranser i Davos, Dresden. Klæbo har imidlertid ikke bestemt seg for om han vil delta i Tour de Ski, som starter på nyåret.

– Akkurat som ting er nå ønsker man ikke å ta noen sjanser. Jeg har satt meg ett mål i år og det er å gå fort i VM. Da ønsker jeg ikke å ta en større risiko enn det jeg må, sier Klæbo til NRK, som også legger til at han ikke ønsker å bidra til økt smitte.

Les forrige sak:
Ordfører Frode Revhaug på Frosta som vil samarbeide om utleieleiligheter.
Vil at det skal bygges flere utleieleiligheter

Ønsker å hjelpe personer som har problemer med å finne bolig

Close