-9 °C Stjørdal, NO
25/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

– Jeg har flere biler på gang som jeg er i ferd med å sette i stand

Bjørn Eidem (68) selger sin vakre veteranbil fra 1973

LITEN OG LEKKER: Bjørn Eidems lille Triumph er en vakker bil, men den blir i minste laget for bilentusiasten. LITEN OG LEKKER: Bjørn Eidems lille Triumph er en vakker bil, men den blir i minste laget for bilentusiasten.

I fjor kjøpte Bjørn Eidem en Triumph fra 1973. Nå har han lagt veteranbilen ut for salg.

– Bilen ble for liten, og den ble ikke brukt så mye. Nå har jeg lagt ut den for salg, forteller den bilinteresserte 68-åringen.

Sist torsdag tok han likevel med seg klenodiet til Stjørdal Veteranbilklubbs ukentlige treff på torget i Stjørdal sentrum.

– Jeg har alltid vært interessert i biler, og jobbet på bilhuggeriet på Reppe i mange år. Egentlig har jeg ikke en spesiell forkjærlighet for engelske biler, men jeg har vært bort i det meste innen ulike bilmerker, sier Eidem, som bor i Elvran.

STORT OPPMØTE: Torget og gågata var full av biler, motorsykler og folk sist torsdag.
STORT OPPMØTE: Torget og gågata var full av biler, motorsykler og folk sist torsdag.
– Veldig bra oppmøte

Under seansen på Torget sist torsdag, var Eidem langt fra den eneste som stilte ut bilen sin. Sjelden har så mange veteranbiler og motorsykler vært vist frem for stjørdalingene en helt vanlig torsdag kveld.

– Det er et artig konsept, og i kveld var oppmøtet veldig bra. Mange fine biler og motorsykler, og mangfoldet er bra. Jeg trives godt her hvor jeg kan treffe likesinnede og få impulser og ideer, sier han.

Skal sette i stand flere biler

Det trengs når man skal istandsette veteranbiler.

– Jeg har flere biler på gang som jeg er i ferd med å sette i stand. Når Triumphen blir solgt kommer jeg ikke til å kjøpe noen ny. Jeg har nok biler, sier Eidem, som prøver å stikke innom torsdagstreffene så ofte han kan.

Les forrige sak:
Monsterspurt sikret 15-åring sensasjonell NM-medalje

Overrasket alle og vant NM-sølv

Close