-1 °C Stjørdal, NO
28/10/2020

– Jeg tror det blir bra inntekt på skytterlagene

Kioskene selger så det suser på Landsskytterstevnets første dag

FANTASTISK FØRSTE DAG: Terje Bidtnes (t.v.) trives godt som en av mange frivillige under LS 2018. Første dag var han servitør i kiosk nummer 6 på Grovbanen i Elvran, som har bl.a. kaffe- og kanelsnurr-tilbud. FANTASTISK FØRSTE DAG: Terje Bidtnes (t.v.) trives godt som en av mange frivillige under LS 2018. Første dag var han servitør i kiosk nummer 6 på Grovbanen i Elvran, som har bl.a. kaffe- og kanelsnurr-tilbud.

Kioskene selger allerede så det suser under Landsskytterstevnet.

– Glade ansikter, særlig i denne temperaturen, sier odelsgutt fra Skjelstadmark, Terje Bidtnes (34), som har jobbet som en av flere frivillige i en av de to kioskene på Grovbanen i Elvran. Masse kaffe og is er solgt allerede første dag under Landsskytterstevnet.

– Folk fra Sørlandet er glade for at vi har grønne plener og at det er kjølig og overskyet her, sier Bidtnes. Den høye temperaturen som trønderne begynte å venne seg til, har senket seg de siste dagene.

– Jeg tror det blir bra inntekt på skytterlagene, sier Bitdnes. – Vi selger mest av kanelsnurrer og kaffe, på spesialtilbud til 35 kroner. Kom og kjøp!

Bidtnes kjenner mange som skyter, men sier at han trenger mer trening for å skyte selv.

– Det hadde vært interessant å snakke med noen fra Steinkjer for å høre hva de synes om arrangementet. Om de mener at vi fikk det til. Jeg tror nok de fine områdene imponerer, avslutter odelsgutten med et lurt smil.

Les forrige sak:
UVANLIG CAMPINGPLASS: Snart er 160 campingvogner samlet mellom Stokkan ungdomsskole, Fosslia Fjellhall og Nye Blinkbanen.
Så å si fullbooket

160 campingvogner er samlet ved Stokkan ungdomsskole

Close