15 °C Stjørdal, NO
24/05/2019

– Jeg tror det blir bra inntekt på skytterlagene

Kioskene selger så det suser på Landsskytterstevnets første dag

FANTASTISK FØRSTE DAG: Terje Bidtnes (t.v.) trives godt som en av mange frivillige under LS 2018. Første dag var han servitør i kiosk nummer 6 på Grovbanen i Elvran, som har bl.a. kaffe- og kanelsnurr-tilbud. FANTASTISK FØRSTE DAG: Terje Bidtnes (t.v.) trives godt som en av mange frivillige under LS 2018. Første dag var han servitør i kiosk nummer 6 på Grovbanen i Elvran, som har bl.a. kaffe- og kanelsnurr-tilbud.

Kioskene selger allerede så det suser under Landsskytterstevnet.

– Glade ansikter, særlig i denne temperaturen, sier odelsgutt fra Skjelstadmark, Terje Bidtnes (34), som har jobbet som en av flere frivillige i en av de to kioskene på Grovbanen i Elvran. Masse kaffe og is er solgt allerede første dag under Landsskytterstevnet.

– Folk fra Sørlandet er glade for at vi har grønne plener og at det er kjølig og overskyet her, sier Bidtnes. Den høye temperaturen som trønderne begynte å venne seg til, har senket seg de siste dagene.

– Jeg tror det blir bra inntekt på skytterlagene, sier Bitdnes. – Vi selger mest av kanelsnurrer og kaffe, på spesialtilbud til 35 kroner. Kom og kjøp!

Bidtnes kjenner mange som skyter, men sier at han trenger mer trening for å skyte selv.

– Det hadde vært interessant å snakke med noen fra Steinkjer for å høre hva de synes om arrangementet. Om de mener at vi fikk det til. Jeg tror nok de fine områdene imponerer, avslutter odelsgutten med et lurt smil.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
UVANLIG CAMPINGPLASS: Snart er 160 campingvogner samlet mellom Stokkan ungdomsskole, Fosslia Fjellhall og Nye Blinkbanen.
Så å si fullbooket

160 campingvogner er samlet ved Stokkan ungdomsskole

Close