3 °C Stjørdal, NO
06/12/2019

Jenny Jenssen i storslag i storsalen

I dag blir det livlig under Byfest Stjørdal

Livlige Jenny Jenssen er hovedattraksjonen under dagens seniordag i Byfest Stjørdal. Livlige Jenny Jenssen er hovedattraksjonen under dagens seniordag i Byfest Stjørdal.
Ditt Apotek Hellsenteret  Mobil

I dag blir det seniorenes dag under byfesten. Stjørdal seniorforum er arrangør og lover topp stemning med Jenny Jenssen og oppvisning av seniordans.

I tillegg til konsert med sprudlende Jenny Jenssen, vil det bli andre innslag med blant annet oppvisninger i seniordans. Leder i seniorforumet på Stjørdal, Ole Myrbekk håper på stort oppmøte onsdag 14. august fra klokka 12.
– Det blir skikkelig stemning med innlagt pause for salg av kaffe og kaker. Isteden for salg av billetter blir det loddsalg med mange gevinster. Ta gjerne med kontanter. Arrangementet som var tenkt gjennomført på Torget er flyttet til storsalen i Kimen. Her er det uansett bare å møte opp, sier Ole Myrbekk.

Verbalt og musikalsk har Jenny Jenssen vareopptelling blant norske og internasjonale slagere. I beste ”Allsang på Grensen/Skansen-stil” gjør hun publikum enda gladere.

Jenny Jenssen har vært med i drømmekoret til Bettan, sunget duett med Bjarte Hjelmeland, solgt over 300 000 plater, mottatt en dobbelt platinaplate og fire gullplater.

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Hundeekvipasje fant savnet mann

Våt og kald, men i relativt god form

Close