5 °C Stjørdal, NO
12/12/2019

Hedret med sjokoladens svar på Oscar

Jentene på Tunet fikk pris for tredje år på rad

Iris Martinsen Aune og resten av staben fikk en fin oppmuntring med International Chocolate Award i forkant av Matfestivalen i Trondheim. Iris Martinsen Aune og resten av staben fikk en fin oppmuntring med International Chocolate Award i forkant av Matfestivalen i Trondheim.
Hellsenteret111219

Det ble gull for Jentene på Tunet fra Selbu som for tredje år på rad er blitt hedret med en International Chocolate Award.

– Vi er veldig glade for denne utmerkelsen, sier daglig leder Iris Martinsen Aune som denne gang satset alt på smaken av lakris.

– Vi har utviklet et nytt produkt som ikke minst alle våre kunder setter stor pris på. Det er en sjokolade med et sterkt innslag av lakris. Denne konkurransen er en årlig foreteelse som er sjokoladeprodusentenes svar på Oscar og Grammy. Men hva skulle vi stille med i år? Da bestemte vi oss for å satse alt på lakrisen. Vi var så heldige å vinne både i 2017 og 2018, sier den daglige lederen.

Et stort antall på 40-50 eksperter sitter og blindsmaker på sjokoladen. De kan ikke ane om den kommer fra Hviterussland, Portugal eller Selbu. Det blir gitt poeng etter bestemte og strenge kriterier. Og for 3. gang på rad stod Jentene på Tunet igjen som vinnere.

– Og det er ekstra hyggelig at vi hvert år har stilt med et nytt produkt, sier en stolt Iris Martinsen Aune som er veldig takknemlig for denne oppmuntringen.

Under Matfestivalen i Trondheim som pågår nå presenterer Jentene på Tunet sin delikate vinnersjokolade.

 

Les forrige sak:
STORE SYKKELDAGER: Arild Skjelstad (t.v.) og Håvard Matberg venter nærmere 300 syklister til Stjørdal i helga. Det er gateritt i sentrum på fredag, mens temporittet lørdag og fellesstarten søndag foregår på Skatval.
Sykkelfest i tre dager på lokale veger

Oppfordrer trafikantene til å vise hensyn

Close