Jernteppet flyr videre til Olavshallen

Boeing boeing skal få enda flere til å flire

Jernteppet inntar storbyen etter stor suksess i Stjørdal og Hommelvik. Fra venstre: Pål Thyholt, Tomas Woldseth, Aina Kristiansen, Ninni Austad, Anna Moen og Terje Stamnes. Rolf Fiskvik er ikke med på bildet. (Foto: Kjell Arnfinn Aune) Jernteppet inntar storbyen etter stor suksess i Stjørdal og Hommelvik. Fra venstre: Pål Thyholt, Tomas Woldseth, Aina Kristiansen, Ninni Austad, Anna Moen og Terje Stamnes. Rolf Fiskvik er ikke med på bildet. (Foto: Kjell Arnfinn Aune)

Etter stor suksess med forestillinger i kulturhusene Kimen og Bruket går ferden vider til Trondheim og Olavshallen for Jernteppet Teaterlag.

4. mai var det premiere på Jernteppet Teaterlags forestilling Boeing, boeing – Trondheim lufthavn Værnes. I overkant av 800 publikummere har allerede fått med seg forviklingskomedien som ble spilt både i Kimen kulturhus i Stjørdal og Bruket kulturhus i Malvik. Fikk du ikke med deg forestillingen får du en ny sjanse når forestillingen settes opp på ny lørdag 26. mai, denne gangen i Olavshallen.

– Sist gang vi satte opp en forestilling skrev kulturanmelderen i Adresseavisen at Jernteppet burde inviteres til Trondheim snarest, sier leder i Jernteppet Teaterlag, Tomas Woldseth.

– Direktør ved Olavshallen, Bjørgvin Thorsteinsson, likte også det han så, og dermed ble det til at vi for første gang kan sette opp forestilling også i Trondheim.

Jernteppet Teaterlag består av aktører fra både Lånkerevyen, Skatvalsrevyen og Kvitter fra Knotten. Teaterlaget hadde sin første oppsetting i 2013 og har siden den gang spesialisert seg på farse og forviklingskomikk.

Boeing, boeing er en velkjent komedie skrevet av den franske dramatikeren Marc Cameloetti, men i Jernteppets versjon er innholdet modernisert og handlingen lagt til Stjørdal. Caroline Reitan Røkke Witzøe, en av Stjørdals mest velstående kvinner, er forlovet med tre piloter på en gang. Med god hjelp av Carolines butler håndteres dette lett som bare det, men når alle tre pilotene lander på Værnes samtidig, står hun overfor et tredobbelt problem.

Ninni Kristine Austad har regi, mens rollene trakteres av Anna Moen, Rolf Fiskvik, Pål Thyholt, Aina Kristiansen, Terje Stamnes og Tomas Woldseth.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Gressbrann ble raskt slukket – politiet oppretter sak

Brann i Gudå kan få etterspill

Close