2 °C Stjørdal, NO
23/03/2019

Jim Are ble Norgesmester

Stjørdalingen Jim Are Skjerve Dullum, Nidaros JSK vant søndag NM Jaktfelt på Nordfjordeid i klasse Junior. Her flankert av Sivert Wisth, Lardal JFL og Lars A. Ravnåsen, Froland JFF.

Søndag ble stjørdalingen Jim Are Skjerve Dullum, Nidaros JSK, Norgesmester i junior-klassen under NM Jaktfelt i Nordfjordeid. Juniorskytteren slo til med hele 148 poeng på den innledende runden og ble da lørdag vinner av D2 som er klassen for de eldste juniorskytterne.


Han gikk hele runden og mistet kun ett innertreff på det eneste holdet som hadde liggende skytestilling. Han havnet derfor på en delt 8. plass av samtlige 800 skyttere! Kun 7 skyttere prikket inn alle innertreffene og kunne skilte med 150 poeng.  Meget imponerende skyting av 19-åringen som under finalene søndag  holdt hodet kaldt og sikret NM-tittelen for juniorklassene sammenlagt. Jim Are kunne derfor dra hjem med premier for ca. 10.000,- etter å ha gjort rent bord i junior.

 

Her skytes det stående mot revefigur på 113 meter under finalene søndag.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Flere av skytterne i værnesregionen gjorde sine saker bra under NM som ble avviklet fra onsdag i forrige uke med finale-avslutning på søndag.

I klasse D1, yngre junior slo 12 år gamle Magnus Malvik, Nidaros JSK til med en flott 3. plass med gode 140 poeng. (28 deltakere) En imponerende innsats av junioren som har 6 år igjen som junior! Vi venter med spenning på fortsettelsen for dette unge skyttertalentet.

I klassen for Jeger C dominerte skyttere fra regionen. Jan Høyby, Malvik JFF som kommer fra Draksten i Selbu og er bosatt på Stjørdal ble nr. 2 med 132 poeng, Rolf Inge Bremseth, Tydal JFF stakk av med 3. plassen med samme poengsum mens Paal Larsen, Nidaros JSK ble nr. 4 med 131 og Øystein Bremseth, Tydal JFF nr. 16 med 122 poeng. (95 deltakere)

Ettersom det ikke eksisterer en Jeger og Fiskerforening i dalføret med jaktskyteklubb så er stjørdalingene nødt til å være tilknyttet andre klubber. Dette er kanskje noe å ta tak i med tanke på de gode resultatene skytterne fra området har levert i en årrekke….

 

Øvrige resultater fra dalførets skyttere:

D2 Junior: 1. Jim Are Skjerve Dullum, Nidaros JSK 148 poeng, 15. Håkon Beistad, Nidaros JSK 130 poeng. (45 deltakere)

Jeger B: 29. Geir Arve Beistad, Nidaros JSK 128 poeng, 55. Per Jarle Eleverum, Nidaros JSK 120 poeng. (161 deltakere)

Jeger A: 61. Haldor Sesseng (Selbu), Nidaros JSK 129 poeng. (106 deltakere)

Sporter B: 18. Marius Larsen, Nidaros JSK 140 poeng. (96 deltakere)

Sporter A: 40. Arnfinn Dullum, Nidaros JSK 143 poeng, 55. Bjørn Roger Malvik, Nidaros JSK 141 poeng, Per Magnar Rønning, Verdal JFF 138 poeng. (103 deltakere).

 

Rolf Inge Bremseth, Tydal JFF får sin premie for 3. plassen i klasse Jeger C.

Jan Høyby, Malvik JFF mottar sin premie for sin 2. plass i klasse Jeger C.

Tidsskriftet Jakt & Fiske benyttet anledningen til å avbilde den nybakte Norgesmesteren i klasse junior.

Jim Are Skjerve Dullum, Nidaros JSK mottar en geværstokk til en verdi av 5.500 av ordfører i Eid kommune for klasseseieren i klasse D2.

Magnus Malvik havnet i “voksent” selskap i finaleskytinga etter sitt flotte resultat i innledende runde.

Her får Magnus Malvik, Nidaros JSK ett flott bilde av en lokal kunstner av ordfører i Eid kommune for sin imponerende 3. plass i klasse D1.

Les forrige sak:
Børge Lillebo
Spør om legevakta

400 personer har fått brev fra Værnesregionen Legevakt de siste dagene […]

Close