18 °C Stjørdal, NO
20/05/2019

Jonne & Dæm med ny plate!

| Jon Uthus med Jonne & Dæm slipper ny plate og har konsert på Quality Airport Hotel fredag kveld. Den nye storsalen tas i bruk, og publikum bør kjenne sin besøkelsestid når lokale musikere inntar scenen.|

Et lite knippe publikum fikk som forsmak høre Jonne & Dæm i fotostudio hos Eir Jørgen Bue lørdag. I fotostudio fremførte Jon Uthus og bandet flere nye, men også eldre sanger i ny drakt. Dette ble godt mottatt, og førstkommende fredag kveld spiller Jonne & Dæm en konsert på Quality Airport Hotel i Stjørdal sentrum. På den nye plata «På kafe» lanseres gamle og nye låter i skjønn forening. Det er bandets medlemmer med Jon i spissen som har gitt låtene et nytt uttrykk, og dette er den endelige versjonen i følge Uthus fra Lånke.

–       Vi synes vi har funnet et godt uttrykk på plata og er fornøyd selv. Vi synes det er viktig at folk kan bla i tekstene samtidig som du hører på låtene. En CD med cover er en bra dimensjon tilnærming til tekst og låter synes vi. «Ingen ingen ta mæ ifra» er laget med flygelhorn i litt New Orleans-drakt, en artig vri på denne sangen. Låter fra plata «Min gyldne omvei» i 2008 vil nok også serveres på sølvfat denne kvelden.

–       Vi gleder oss til å treffe publikum på det sentrumsnære hotellet Quality denne kvelden med konsertstart i 21.00-22.00-tiden, kanskje kan dette kombineres med noe spisende og drikke også, avslutter artistene som nå slipper plata «På Kafe».

Les forrige sak:
|
Tangen Næringsbygg vokser

- Det er snakk om 400 nye kontorer og Aibel vil […]

Close