15 °C Stjørdal, NO
25/08/2019

Jonne lager helaften sammen med TrondheimSolistene

Byr på musikk og full servering i Kimens storsal

Jonne & Dæm trives i selskap med TrondheimSolistene. (Foto: Eir Jørgen Bue) Jonne & Dæm trives i selskap med TrondheimSolistene. (Foto: Eir Jørgen Bue)

Jon Uthus gleder seg til den store begivenheten fredag 26. april i Kimen kulturhus når Jonne & Dæm igjen skal spille sammen med TrondheimSolistene mens Hjelseng gård sørger for matserveringen og bryggeriet Stolt for drikken.

– Dette blir en kortreist kulturkveld med Jonnes originalskrevne musikk, lokal mat og lokalt øl. Denne dagen vil vi framføre ny og egenkomponert musikk. Vi setter stor pris på at TrondheimSolistene kommer tilbake for å samarbeide med oss. Forrige gang var for snart to år siden, 23. mars i 2017. Til forskjell fra sist blir dette en konsert med kun akustiske instrumenter. Storsalen i Kimen blir utsmykket med en rekke småbord for matservering fra Hjelseng gård før konserten. Med dette omskaper vi storsalen i Kimen til en intimarena. Og det er ikke lenger til Trondheim enn at TrondheimSolistene også går som et lokalt produkt denne kvelden, sier en blid Jon Uthus.

Allerede nå kan Jonne røpe at han sammen med TrondheimSolistene har diskutert muligheten for å fremføre denne konserten på flere steder i Trøndelag.

– Da er fortsatt tittelen «Oss imellom» som henspeiler direkte på mine tekster og gjerne stemningen under konsertene, sier Uthus.

Med seg har Jonne, John Oddstein Aune, Odd Halvor Moen, Kjetil Sandnes og fruen Trine Mette Uthus. Sangene er også arrangert for strykekvartett.

– Vi er veldig glade for at TrondhemSolistene deltar på konserten. De er alle dyktige og erfarne musikere som alltid gir publikum anledning til ettertanke ved siden av en flott musikalsk opplevelse, sier Jon Uthus, og som vanlig på en Jonne & Dæm-konsert er det lav terskel for allsang.

Coop Storlien artikkelnivå

Billettene til denne musikalske opplevelsen er lagt ut for salg på nettsidene til Kimen kulturhus.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto: Utrykningspolitiet)
Ni fikk fartsbot i 60-sone

UP har vært på farten mandag

Close