12 °C Stjørdal, NO
07/07/2020

Jubeltall for lokalradio

Nesten 30.000 hører på Nea Radio hver eneste dag

BLIDSPENT NEA-SJEF: Daglig leder Stian Elverum i Nea Radio er strålende fornøyd med de nye lyttertallene som er presentert. BLIDSPENT NEA-SJEF: Daglig leder Stian Elverum i Nea Radio er strålende fornøyd med de nye lyttertallene som er presentert.

29.000 hører på Nea Radio hver dag.

Etter at Nea Radio utvidet sitt dekningsområde har de første lyttertallene nå kommet. I løpet av en enkelt dag hører 29.000 trøndere på Nea Radio. Det ukentlige lytterantallet er 60.000 lyttere.

– Vi er utrolig stolte over at produktet vi har servert hele Trøndelag høres av så mange, sier Stian Elverum, daglig leder i Nea Radio.

Sammen med en stab på 8,6 årsverk har lokalradioen nå satset på hele Værnesregionen og Trøndelag. Dette har lytterne satt pris på, i følge den nye målingen.

– I Nea Radios nedslagsfelt bor det 355.000 mennesker og i løpet av en uke hører nesten 60.000 av disse på Nea Radio. Det er en betydelig andel. Dette har også responsen fra både lyttere og annonsører det siste året gitt oss svar på. Vi har alltid hatt «en mistanke» om at det er svært mange som hører på oss, men i en profesjonell mediehverdag må vi ha klare lyttertall, sier Nea-sjefen.

– Vi er glade for responsen og at vi etter bare to år i et stort Trøndelag har så mange lyttere i eteren. Det er vi utrolig stolte av, sier Elverum, som også er fornøyd med at den andre lokalradioen i Stjørdals-regionen har gode lyttertall å vise til.

– Det er gledelig å merke seg at også Radio Trøndelag gjør det svært godt på disse målingene. Det er bare Oslo som slår trønderne på lokalradiolytting, sier Elverum.

 

Les forrige sak:
NYTT ALBUM: Adventure gir i morgen ut sitt nye album med tittelen «New Horizon». (Foto: Bernt Kulseth)
Nytt album fra Adventure

"New Horizon" slippes fredag

Close