-1 °C Stjørdal, NO
18/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Jubilerte med god konsert

 

Hommelvik Korforening viste at de er blitt ”voksne” med 40 år på baken. Konserten som korforeningen hadde på Kafe Rampa, var overbevisende god. Dirigent Knut-Inge Klock, har hatt kort tid på å bli kjent med koret, men har helt klart funnet tonen med sangerne.

 

Program

Konserten startet med solist Gunnar Jarle Drivvold og pianist Karin Rosvold, som sammen med koret framførte ”Kan jag låna den av dej”. Musikk orginalt av Duke Ellington, med svensk tekst av Hasns Alfredson. Deretter fulgte en avdeling med variasjoner, med blant annet ”Velkommen nya liv” av Mikael Wihe, en stemningsfull tekst og melodi.  Koret fremførte svenske viser, gospel og Beatlesmelodien ”The long and Winding Road. Her overtok damene i koret sangen. Her skapte sangen ekstra stemning hos publikum. Andre avdeling i konserten fortsatte med en duett ”Månskeskinsbacken2. Her var det Gunnar Jarle Drivvold og Thor Haldor Thoresen, som fremførte sangen. Også i denne avdelingen var reportoaret variert. Konserten ble avsluttet med ”Thank yuo for the music, med pianist Anne Gramnæs og koret slapp seg skikkelig løs.

 

Jubileum

En av de som var med å starte koret, Nelly Sivertsen, fikk sin rose. To av deltakerne har sunget for full hals alle de 40 årene koret har eksistert.  NRK-journalist Viggo Valle, var konfransier, og fikk en prat med Brigitte Sæther og Bjørn Jensen som begge har vært fast inventar i korte i samtlige 40 år. Litt historiske glimt fra protokollen for 40 år siden var populært.

Hommelvik Korforening viste kvalitet på konserten. Nå håper de at forestillingen skaper interesse slik at flere yngre kormedlemmer melder seg.

 

 

 

Les forrige sak:
alt
Åtte år med fiske og kiting

  En entusiastisk butikksjef John Magne Kristoffersen hos Stjørdal Sportsfiskesenter ber […]

Close