6 °C Stjordal, NO
21/02/2020

Jubileumskonsert i Stjørdal

|| |-Alle har brukt mye fritid på å øve siden i sommer, sier en stolt Brita Sjøberg om de 35 medlemmene. Her er alle på Torgkvartalet lørdag 26.10.|

Værnes kantori skal ha 10-års jubileumskonsert på grunn av navnet som oppsto i 2003. Denne konserten koster 250 kroner per pers.

Tradisjonelle og store kirkemusikalske verker er på programmet. For eksempel Händels «Messias», Faurés «Requiem» og Romans «Den svenska mässan». -Nå feirer vi med en konsert hvor vi plukker smakebiter fra noen av de verker koret tidligere har fremført.

Snekker’n Boligmesse

Trondheim symfoniorkester

Gjesteopptredener er sopranen Sonja Kristensen og baryton  Håvard Stensvold, samt noen musikere fra Trondheim symfoniorkester Dessuten har de med noen blåsere fra Stjørdal med omegn, samt organist Øyvind Kåre Pettersen og pianist Kristina Lysiak .Koret ledes av kantor, Brita Sjøberg, og tidligere dirigent Magnus Fiskvik, som er gjestedirigent. Han har fremført  «Hallelujakoret» fra Messias og vakre «Pie Jesu» fra Faurés Requiem.

-Alle har brukt mye fritid på å øve siden i sommer, sier en stolt Brita Sjøberg om de 35 medlemmene og alle håper på en fullsatt kirke. -Det er ikke ofte man får mulighet å høre noe av denne  musikken «live» i Stjørdal!

 -Se mer om hva vi driver med på www.kirken.stjordal.no

Les forrige sak:
|
Feststemning på Quality

Han fikk en frisk start i juni og kom til hotellet […]

Close