22 °C Stjørdal, NO
22/05/2019

Jubileumsutstilling i Kimen

Stjørdal Kunstforening markerer 30 år

Det var stor interesse og godt oppmøte da Stjørdal kunstforening presenterte sin 30-års jubileumsutstilling i Kimen. Det var stor interesse og godt oppmøte da Stjørdal kunstforening presenterte sin 30-års jubileumsutstilling i Kimen.

Klokken 12 i dag åpnet Stjørdal Kunstforening sin jubileumsutstilling med 23 gjestekunstnere i Kimen kulturhus.

Sidsel Schønberg og styret har hatt en jury i arbeid med å velge ut de til sammen 26 kunstverkene. Totalt ble 180 arbeider sendt inn fra 60 kunstnere. Juryen på tre personer presenterer nå kunst i både grafikk, maleri, fotografi og skulptur. Det er kunstnere fra norske kunstforeninger som bidrar til utstillingen.

Blant 26 kunstverk ser vi her verker fra Merethe Lien, Ann Iren Jamtøy og Daniel Romero.
Blant 26 kunstverk ser vi her verker fra Merethe Lien, Ann Iren Jamtøy og Daniel Romero.

Under åpningen i Kimen spilte Autumn Leaves nydelige toner før Marit Schønberg ønsket velkommen og ga ordet videre til ordfører Ivar Vigdenes. Ordføreren gratulerte med 30 år og slapp nyheten om at Stjørdal kommune nå oppretter en kunstfaglig stilling, og at kommunen fremover vil løfte kunst høyere på dagsorden.

– Vi har fått til en stor variasjon som nå presenteres under Byfestdagene og utover i august. Velkommen til vår nye utstilling, sier Sidsel Schønberg og den lokale kunstforeningen som nå markerer 30 år i Stjørdal.

Les forrige sak:
Sondre Hopmark Stokke (t.v.) og Jørgen Selnes Sollihaug er begge ønsket av Blinks divisjonskollega, Egersunds IK.
Blir trolig i Blink ut sesongen

Fristet av attraktivt tilbud fra divisjonskollega

Close