8 °C Stjørdal, NO
19/04/2019

Jula på Uptown Bar

Værnes begravelsesbyrå steindag april

 

1.juledag entrer Too Far Gones store sønn Børge Rømma scenen på Uptown bar med gjesteartister! Sist Rømma og gutta var i lokalet var det full trøkk fra scenekanten i over 2 timer og 20 minutter noe som ifølge daglig leder Martin Hallager ikke er noe annet en imponerende! Nytt av året er at det er 18års aldersgrense i diskotekdelen, noe den yngre garden har etterlyst i en tid. I diskoteket er det Dj Daddy som skal styre rytmene!

 

2.juledag er lokale krefter klar når Stork med Stig Sem i spissen tar plass på storscenen! I og med at Rica ikke har åpent 2 juledag i år forventer vi enorm pågang denne kvelden forklarer Hallager som håper at folk kommer tidlig denne kvelden da vi garantert ikke får inne alle gjester.

 

Coop Storlien artikkelnivå

3.juledag er det stordisco der Thore Hagen styrer spakene fra Djburet. Her bir det variert musikk fra de fleste årstall.

 

4.Juledag kommer den mest populære trubaduren gjennom året Tore Andre Helgamo! Han står alene på scenekanten og oppleves som et fyrverkeri i all sin prakt når han setter i gang! Det vil også denne kvelden være 18års aldersgrense i diskotekdelen som styres av den legendariske Dj Fortune.

 

5.juledag er det igjen lokale krefter som skal i sving når Maanemenn gjør comeback på Uptown og da selvfølgelig på storscenen! Rykter svirrer om at vokalist Per Atle Iversen har tatt frem fløyta og innøvd Plumbo`s storslager Møkkamann noe som mest trolig vil skape øredøvende allsang!

 

Totalt sett er vi meget fornøyd med juleprogrammet der vi har hatt fokus på å bruke lokale krefter samt at vi ønsker å gi et tilbud i diskoteket til de over 18 år noe som var vært etterspurt i lengre tid, legger Hallager til. Han ønsker alle hjertelig velkommen til Uptown bar i jula.

Les forrige sak:
Leder Morten Solli i Stjørdal Musikkråd støtter Kulturhusprosjektet med 15 000 kroner. Det gir Musikkrådet et synlig bevis i form av et diplom. Musikkrådet får også da sin egen stol med navn i det nye kulturhuset.
Kulturhus i fokus

Når flere trår til dras lasset lettere fremover! Slik er også […]

Close