9 °C Stjørdal, NO
21/04/2019

Juleflesket trimmet på Sinkbøtta

SPENNENDE SAMMENSETNING: Ingen pokal, men veldig mye smil og humør hos Super(old) Boys under cupen. Foran fra venstre John Rosvoll og Petter Furan. Bak fra venstre lagleder Kjell Johan Rosvoll, Erik Kristensen, Kjell Erik Hammer, Ronny Aasen og Christian Tønset Husby.
Værnes begravelsesbyrå steindag april


Turneringa, som arrangeres av Stjørdals-Blink, har i løpet av de siste årene blitt svært populær. Her samles utflyttede stjørdalinger, trenere, støtteapparat, dagens A-lagsspillere og andre fotballinteresserte for å kose seg med uhøytidelige kamper, som likevel har et snev av prestisje. For mange er det viktig å vise at julematen ikke har satt altfor dype spor på formen.

 

Heller ikke i år var verken gleden eller prestisjen mindre. 21 lag utkjempet tette og morsomme oppgjør i Fjellhallen. Nivået på spillerne og lagene var som vanlig svært varierende, og dermed var det ikke mulig å unngå kamper i gruppespillet der den rangerte divisjonsforskjellen mellom lagene kunne være ganske så stor. Men straffesparkene før kampstart ga underdogen en gyllen sjanse til å skaffe seg et lite forsprang i kampen, og hvis det sto uavgjort ved kampslutt ville dessuten det lavest rangerte laget gå videre. Ikke alle lagene tok like godt vare på sjansen, og i selve kampen var de høyere rangerte lagene som regel noen hakk hvassere.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Etter sju timer med spennende kamper kunne til slutt Waka Waka, bestående av juniorspillere fra Fram og Stjørdals-Blink, løfte pokalen som vinner av cupen. Det var et verdig punktum for fotballsesongen 2011, og nå venter nye muligheter inn i det nye året.


Les forrige sak:
Pianist David Aleksander Nilsen bidro på samtlige innslag, og spilte solo på «Nocturne» og «Fantasie-Impromptu» av Frédéric Chopin.
Rundet av året med åpen konsert

Konserten, som gikk under navnet «2 Sopranos and a Pianist», var […]

Close