2 °C Stjørdal, NO
20/04/2019

Julegavekjøp – et problem for menn?

F. v Liv Jorid Totland og Janne Svensson hos Strømsnes selger gjerne diamanter i alle prisklasser.
Værnes begravelsesbyrå steindag april

 

For å få svar på dette går turen til Torgkvartalet, Stjørdal.


Diamanter

”Diamond are a girl’s best friend”, sang Marilyn Monroe. Strømsnes selger smykker, ringer og klokker i alle variasjoner og prisklasser.

Coop Storlien artikkelnivå

Janne Svensson hos Strømsnes bekrefter at menn er ute i siste liten med sitt gavekjøp til sin kjære. Da blir det gjerne kjøpt en diamantring eller et smykke med diamant. Å kjøpe diamant er et sikkert kjøp., men kanskje blir gaven litt dyrere enn om de hadde vært ute litt før. Noen menn har fått beskjed om hva som skal kjøpes men uansett så lønner det seg å være tidlig ute. Det mest populære går først.

I år skal det være noe som glitrer. Både armbånd, halssmykker og ringer med steiner som ikke er diamanter selges det mye av. Hjertesmykkene som er kommet i butikken er også et godt kjøp.


Parfyme

Vi liker alle at det lukter godt av oss og andre. Et sjekketriks skal være å bruke en god parfyme. Det tiltrekkes både menn og kvinner av.

Make-Up parfymeri selger mye parfymer og kremer og diverse pakninger i julegaver. Menn som kjøper gaver til sin kjære, til mor, søster eller en venn kommer inn med forskjellige ønsker. Noen har planlagt sitt innkjøp godt og sjekker pris. De som kommer dit i siste liten tenker ikke på hva det koster. Dessverre så kan det være at det dyreste er igjen og da blir det kjøpt.

Merket ”Dior” er diamanten blant parfymene. En liten flaske kan komme opp mot tusen kroner. Men så lukter det godt også.

Parfymeriet gir gode råd om dufter ut fra mottakers alder, interesser osv. Det er viktig at gaven passer mottaker.


Klær

Undertøy, nattklær og gavekort går unna i disse dagene hos Lindex. Der opplever de også at menn er sent ute med sine gavekjøp. Dess nærmere juleaften det er, dess mindre bryr de seg om prisen. Det er mye å tjene på å være ute i god tid for de beste tilbudene går først. Menn kjøper undertøy og nattklær. Ikke alle er helt sikker på størrelsen og det kan bli enkelte artige episoder med gjetting på fasong og størrelse. Noen har også vært i skuffen og ”lurkikket” på størrelsen. Gavekort går det en del av for da har mottaker mulighet til å bestemme selv. Mange vet jo at det starter salg i mellomjula.

Damene hos Lindex er klar på at å handle gave på bensinstasjon på juleaften ikke er å anbefale. Heller ikke å kjøpe og gi bort antirynkekrem.

Dermed er det klart. Menn er sent ute med å handle den ene viktige gaven.

Dette er en oppfordring til alle menn som leser dette: Kjøp julegavene allerede nå. Tilbudet er størst og det er penger å spare på å ha god tid. Kjenner du noen som bruker å vente til siste dagene med å handle julegave, kan denne artikkelen legges frem – lett diskret.

 

 


Les forrige sak:
Kapasiteten økes med to båser fra tre til fem ved Statoil i Stjørdal. Fremover blir det enkelt å svinge inn på stasjonen og foreta selvvask av bilen.
Bygger bilvask i kulda

Det er monteringsarbeid på gang med opparbeidelse av 5 vaskebåser hos […]

Close