11 °C Stjørdal, NO
21/08/2018

Julemesse ved Flora S-nærkjøp

De ønsker velkommen til julemesse ved Flora S nærkjøp kommende lørdag: Bak fra venstre Lise Horten Hegli, Toril Moslet, Marte Hegseth Gunn Lise Ulstad og sittende fremst Monica Bonslet Røkke.
Nardo Bil XC60 – post
Nardo Bil V90 – post
Nardo Bil V60 – post

Sist oppdatert


Det blir salg av masse flott håndarbeid, som f. eks luer, votter, tøva produkter, lys og mange nisser i alle fasonger og størrelser. Det blir også salg av flatbrød, tårnkaker og annen julebakst. Det sier en entusiastisk komite for årets julemesse i Flora øst for Hegra. Det er håndarbeidskroken som arrangerer messen, en klubb som startet opp av bygdedamer for å trekke ekstra kunder til nærbutikken. Klubben møtes siste søndag i måneden på sanitetsposten for å utføre ulikt håndarbeid. Produktene blir solgt fra butikken, og det gjelder også juleproduktene som vil bli lagt frem for salg. Denne gang er det sanitetslokalene som tas i bruk til messa, og arrangørene håper på godt oppmøte kommende lørdag.

 

– Vi har fått tilbakemelding på at vi har mye spennende og er rimelig i prisbildet, sier Monica Bonslet Røkke. På messen blir det salg av kaffe som skal gå til inntekt til saniteten i bygda for å dekke «husleien» gjennom året.

Franzefozz mai18 banner

 

Visning på småbruk i Flora

Samme helg som julemessa legges til Flora S-nærkjøp kan det nevnes at det er visning på ett småbruk med både lakserettigheter og skog. Det er antikvitets- utsalg hos en privat aktør i Flora, og helgehandelen kan gjøres ved den nyoppussede dagligvarebutikken S-nærkjøp i tillegg til at julegavehandelen kan gjøres ferdig ved julemessa.


Les forrige sak:
Førjulstemning i Hegra

Messa har i år et tyvetalls utstillere som tilbyr julenek, spekemat, […]

Close