5 °C Stjørdal, NO
21/03/2019

Julemesse ved Flora S-nærkjøp

De ønsker velkommen til julemesse ved Flora S nærkjøp kommende lørdag: Bak fra venstre Lise Horten Hegli, Toril Moslet, Marte Hegseth Gunn Lise Ulstad og sittende fremst Monica Bonslet Røkke.


Det blir salg av masse flott håndarbeid, som f. eks luer, votter, tøva produkter, lys og mange nisser i alle fasonger og størrelser. Det blir også salg av flatbrød, tårnkaker og annen julebakst. Det sier en entusiastisk komite for årets julemesse i Flora øst for Hegra. Det er håndarbeidskroken som arrangerer messen, en klubb som startet opp av bygdedamer for å trekke ekstra kunder til nærbutikken. Klubben møtes siste søndag i måneden på sanitetsposten for å utføre ulikt håndarbeid. Produktene blir solgt fra butikken, og det gjelder også juleproduktene som vil bli lagt frem for salg. Denne gang er det sanitetslokalene som tas i bruk til messa, og arrangørene håper på godt oppmøte kommende lørdag.

 

– Vi har fått tilbakemelding på at vi har mye spennende og er rimelig i prisbildet, sier Monica Bonslet Røkke. På messen blir det salg av kaffe som skal gå til inntekt til saniteten i bygda for å dekke «husleien» gjennom året.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Visning på småbruk i Flora

Samme helg som julemessa legges til Flora S-nærkjøp kan det nevnes at det er visning på ett småbruk med både lakserettigheter og skog. Det er antikvitets- utsalg hos en privat aktør i Flora, og helgehandelen kan gjøres ved den nyoppussede dagligvarebutikken S-nærkjøp i tillegg til at julegavehandelen kan gjøres ferdig ved julemessa.


Les forrige sak:
Førjulstemning i Hegra

Messa har i år et tyvetalls utstillere som tilbyr julenek, spekemat, […]

Close