8 °C Stjørdal, NO
23/09/2020

Juleradio dagen lang

Fredag stiller mange programledere opp og har direkte julesending på Radio Trøndelag

Klare til juleradio: Magnus Odden (f.v.), Linn Merethe Danielsen,  Paal William Craig Furunes, Marianne Elina Lie, Knut Kvarving, Johannes Aarmo, Terje Bidtnes, Thomas Johansen, Thomas Küverling, Svanhild Hjelseng, Arne Magne Alstad og Jan Henrik Siraas. Klare til juleradio: Magnus Odden (f.v.), Linn Merethe Danielsen,  Paal William Craig Furunes, Marianne Elina Lie, Knut Kvarving, Johannes Aarmo, Terje Bidtnes, Thomas Johansen, Thomas Küverling, Svanhild Hjelseng, Arne Magne Alstad og Jan Henrik Siraas.

Fredag den 13. desember stiller utallige programledere opp og har direkte julesending på Radio Trøndelag fra tidlig om morgenen til godt utpå kvelden.

Marianne Lie har fått ansvaret for å organisere julesendingen, og hun har fått med seg mer enn 12 programledere, samt mange gjester.

– Vi får besøk av blant andre ulike artister, en kokk, en prest, en vinkjenner, det blir flere konkurranser gjennom dagen og ikke minst er det åpent hus for lyttere så alle er velkomne innom for å hilse på og ta seg en kakebit, forteller Lie.

Julesendingen starter 06.30 direkte fra Snåsa frem til 10.00 og klokka 10.00 går sendingen fra radioens lokaler i Stjørdal hvor den pågår minst frem til klokken 20.00 på kvelden.

Det blir julestemning, men også flere viktige tema gjennom dagen, mye humor, hygge og godt humør. Og Marianne kan avsløre at det vil dukke opp programledere som ikke har vært på lufta tidligere.

– Jeg håper så mange som mulig vil møte oss på Sportsbaren i Stjørdal på kvelden, hvor dagen avsluttes med konsert med Harlekin, sier Marianne og fortsetter med å gjøre oppmerksom at det er 150 kroner i cover for å komme inn.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Stanset 87 bilister på E6

Null i promille da UP sjekket

Close