15 °C Stjørdal, NO
25/08/2019

Juniorlaget til 1.div.

 

Fram hadde et nesten håpløst utgangspunkt når de spilte sin siste kval.kamp på vei mot 1.div. Minst 8 mål måtte laget vinne med mot Carlottenlund. Sluttresultat for Framguttene ble 12-1. Bjørn Johan Nytrø, som er lagets trener er mektig imponert.

 

Juniorlaget til Fram sto overfor en nesten umulig oppgave da de møtte til siste kval.kamp for å kunne spille i neste års 1.divisjon. Laget måtte ha plussmål for å komme foran Steinkjer. Lagmoral og ferdigheter ga til slutt en 12-1 seier over Charlottenlund.

 

Ole Hermod Sandvik

Lagmoral

Vi har i år forberedt oss godt, sier Nytrø. Han men er at trivsel og kameratskap er en viktig forutsetning for å lykkes. Vi har en ”stall” på i underkant av 25 spillere. Mange er nye, men vi har ikke drevet spillerjakt. Tvert i mot har vi snakket med spillere som har ønsket overgang til Fram, at de må tenke seg om. Tilbakemeldingene er stort sett at guttene kjenner hverandre, og at de gir tilbakemeldinger om at de trives.

 

Lovende

Ønsker å skape et lag der alle føler seg hjemmehørende i klubben. Dette er utrolig viktig med så mange spillere. Bjørn Johan Nytrø har all mulig grunn til å se fram til sesongen.

Les forrige sak:
En musikkreise gjennom århundrer

  En musikkreise gjennom tre århundrer Skatval kirke  - onsdag 2. […]

Close