-1 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

Kakefest hos Specsavers

Feirer ti-årsdag med kake og tilbud

De markerer ti år med Specsavers i Stjørdal. Inne hos brillebutikken arbeider fra venstre: Inger Helene Minsås, Steffen Granbo, Berit Herje Nilsen, Ann-Mari Vennatrø Vold, Anette Ovesen Undhjem, Vebjørn Verkland, Aina Therese Evenstad Wuttudal, Anny Nesse Verkland, Janne Borgen Jacobsen og Magni Eriksen. De markerer ti år med Specsavers i Stjørdal. Inne hos brillebutikken arbeider fra venstre: Inger Helene Minsås, Steffen Granbo, Berit Herje Nilsen, Ann-Mari Vennatrø Vold, Anette Ovesen Undhjem, Vebjørn Verkland, Aina Therese Evenstad Wuttudal, Anny Nesse Verkland, Janne Borgen Jacobsen og Magni Eriksen.

Tirsdag kom sjokoladekaken inn døren hos Specsavers i Stjørdal. Brillebutikken med synsprøver runder ti år. Innehavere og ansatte spanderte kake og tilbyr rabatter i jubileumsuka.

Synet er en av våre sanser som gjerne skal ha best mulige vilkår. Med alderen, eller på bakgrunn av andre årsaker, kan våre øyne trenge assistanse. Specsavers i Stjørdal markerer nå at brillebutikken runder ti år. Kundene kan glede seg over halv pris på det meste i butikken frem til 16. mars.

Anny Nesse Verkland og Vebjørn Verkland på eiersiden synes folk i Værnesregionen har støttet opp bedriften på en flott måte gjennom alle disse årene.

– Vi startet i det små egentlig litt usikre på fremtiden, men våre tjenester ble raskt tatt imot på en flott måte. Omsetning har økt etter oppstart for ti år siden med fire ansatte. Vi er i dag elleve ansatte i ulike stillingsbrøker, sier Anny og Vebjørn.

Når ti års drift markeres spanderer Specsavers kake på kundene. Det er også halv pris på de fleste varer og tjenester i jubileumsdagene frem til lørdag 16. mars. Det er ikke få personer som i årenes løp har fått et bedre syn i hverdagen.

– Med en jevn økning gjennom de fleste av disse ti årene, hva gjøres riktig blant brillebutikkens mange reoler med briller i mange fasonger?

– Vi vil fremheve først de kundene som benytter våre tjenester. Samtidig har vi flinke og trivelige ansatte hos oss. Året 2017 ble vi kåret til årets servicebedrift i Stjørdal. Det forteller at vi gjør noe riktig. Det handler om å yte god service. Det er også fint å drive med butikk langs Kjøpmannsgata. Her i nummer 34 trives vi. Nå tilbyr vi på torsdag gratis test av linser i jubileumsdagene også, avslutter Vebjørn Verkland.

 

Les forrige sak:
Robert Williams er tilbake i Stjørdals-Blink, nesten tre år etter at han gikk til Rosenborg. (Foto: Blinkfotball.no)
Williams tilbake i Blink

Lokal landslagsspiller blir lagets venstreback

Close