-4 °C Stjørdal, NO
29/11/2020

– Kan ikke fatte hvem som stjeler noe sånt

Mens Vidar Nilsen (63) lå og sov, har uvedkommende stjålet laderen til permobilen hans

Vidar Nilsen fikk i helgen frastjålet laderen til permobilen han er avhengig av. Nå har han fått ny lader fra hjelpemiddelsentralen. Vidar Nilsen fikk i helgen frastjålet laderen til permobilen han er avhengig av. Nå har han fått ny lader fra hjelpemiddelsentralen.

Mens Vidar Nilsen lå og sov, har uvedkommende kommet seg inn gjennom soveromsvinduet og stjålet laderen til permobilen hans.

– Permobilen sto parkert utenfor soveromsvinduet mitt og ledningen til laderen går inn til soverommet. Dette vinduet var teipet igjen, så de som har tatt laderen min har fjernet denne teipen, vært inn igjennom ruta og trukket ut kontakten som den sto i, sier Vidar Nilsen, som vurderer å politianmelde saken.

Avhengig av bilen

Da han våknet opp i hjemmet sitt i Øverlandsgata på Stjørdal søndag morgen var laderen til permobilen borte. 63-åringen lider av sykdommen nevropati og er dårlig til beins, derfor er han helt avhengig av denne bilen for å komme seg noe sted.

– Jeg trenger bilen uansett hvor jeg skal dra, enten det er til butikken eller til trening. Heldigvis var bilen fulladet, så jeg har klart å komme meg ut noen turer likevel. Bilen kan gå nesten fem mil på en ladning, sier han.

– Ubehagelig

Nilsen sliter også med dårlig hørsel, slik at han ikke la merke til noen unormale lyder i løpet av natten. Han synes det er ubehagelig å tenke på at uvedkommende har vært på eiendommen og forstår ikke hva de skal med denne laderen.

– Jeg kunne ikke drømt om at folk kan gjøre noe sånt og kan ikke skjønne hvem det er som stjeler en slik. Datteren min Line har hjulpet meg med å etterlyse laderen på Facebook. Vi har ikke fått inn noe tips foreløpig, men jeg håper den kommer til rette, sier Nilsen, som nå har fått en ny lader fra hjelpemiddelsentralen.

Les forrige sak:
Petter Haugan (t.v.) og Karol Buksel (t.h.) er de to siste tilvekstene som Stig Mikalsen har ansatt ved NAF-senteret i Stjørdal.
Dobler arealet og ansetter to nye

NAF-senteret Stjørdal har startet bilverksted

Close