8 °C Stjørdal, NO
15/06/2021

Karantenen oppheves – Ungdomsskole åpner igjen

Smittekilden er fortsatt ukjent

Kommunen skal nå starte jobben med å planlegge innhold og plassering i området fra Halsen ungdomsskole og nordover og østover.

Torsdag ettermiddag bekreftet ledelsen ved Halsen ungdomsskole at alle elever og ansatte har testet negativt for koronasmitten, og at det ikke er noen ytterligere smittetilfeller siden onsdag.

Som følge av testresultatene blir karantene og ventekarantene opphevet for alle relatert til smittetilfellet fra tirsdag med noen få unntak, opplyser ledelsen. Skolen vil fortsette med digital undervisning i morgen, før elevene fra mandag av møter opp på skolen som vanlig.

– Dette er gledelige nyheter. Smittesporingsteamet gir egen beskjed til den/de som fortsatt skal sitte i karantene i påvente av negativ test, skriver ledelsen i en SMS til foresatte.

Stjørdal kommune skriver i en pressemelding torsdag ettermiddag at smittekilden fortsatt er ukjent. Derfor ber de innbyggerne å være oppmerksom på symptomer og ha lav terskel for å teste seg.

Les forrige sak:
Gunn og Trond Eriksson strekker vinteren så langt som mulig når forholdene er slik de er akkurat nå. Klar for avmarsj etter fortjent pause på Hofstadvollen.
Velger å ta vårturen på ski

Vinteren slipper ikke helt taket

Close