14 °C Stjørdal, NO
28/09/2021

XC40
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
Spar Hegra uke 39

Kåret til beste butikk – vant tur til New York

Esso Stjørdal til topps i nasjonal kåring

Therese Svendgård (t.h.) og Sofie Aasvang hos Esso Stjørdal er stolte over vinne kåringen som årets butikk 2018. Therese Svendgård (t.h.) og Sofie Aasvang hos Esso Stjørdal er stolte over vinne kåringen som årets butikk 2018.

Esso Stjørdal vant den landsomfattende kåringen om å bli kjedens beste butikk i 2018. I mai reiser seks ansatte til New York.

USA-reisen er premien de ansatte ved Esso-stasjonen får for å vinne den gjeve prisen som årets butikk.

– Fem dager skal vi være i New York, og vi seks som skal reise i slutten av mai gleder oss masse, sier Therese Svendgård, nestleder hos Esso Stjørdal.

Uventet premie

Esso i Norge har to butikksegmenter, Deli de Luca og Tiger. Det var i den siste kategorien Esso Stjørdal gikk helt til topps og vant prisen som årets butikk 2018.

– Vi visste ingenting om at vi var nominert før i forrige uke. At vi skulle vinne i kamp med alle stasjonene fra hele Norge, betyr enormt mye for oss, sier Svendgård.

Måles i ulike kategorier

For å bli årets butikk må en rekke variabler og mål oppfylles. Esso Stjørdal har samlet sett levert best gjennom hele kjeden på ulike områder som salgsvekst, gjennomsnittsalgvekst, kampanjesalg, mystery shopper og konseptgjennomføring.

I tillegg måles butikkene i trygg mathåndtering, ryddig og ren stasjon og riktig varesortiment.

 

Les forrige sak:
Inne i denne hallen lagrer Olaf Svelmo og de andre i Tydal Bygdeservice materialene som blir benyttet i byggeprosjektene.
Nå søker bygdeservicen ny daglig leder

Tydal Bygdeservices daglige leder blir pensjonist

Close