6 °C Stjørdal, NO
21/03/2019

Karosseri og lakk på Sutterøy

Moderne lokaler tilpasset lakk og oppretting er tatt i bruk av Frode Valstadsve og lærling Andreas Otlo hos Trøndelag Karosseri & Lakk AS.


Det er topp moderne lokaler tilrettelagt med mixerom og lakkboks Frode Valstadsve nå inntar i H P Jensens gate 3 på Sutterøy. Her drev Teigen lakkering i noen år etter flytting fra Evja og E-14. Selve bygningsmassen på Sutterøy eies av firma MT-Byggteknikk.

 

–  Vi ser en økende oppdragsmengde, og med opprettings-biten følger også en del antirust-arbeid, forteller Frode Valstadsve som er glad for å kunne starte opp igjen etter nær fem års pause i lakkeringsfaget. Han har med seg lærling Andreas Otlo, også han med erfaringer fra en bilbedrift på Frosta. Privatbiler ankommer Trøndelag Karosseri & Lakk gjerne med en bulk eller etter kollisjonsskader. Firma retter opp skaden som også kan ha vært en forsikrings-sak, lakkerer det skadede området og bilen fremstår i følge Valstadsve så nær originalstand som mulig. Valstadsve påtar seg lakkjobber på stål og treverk.

 

Coop Storlien artikkelnivå

–  Vi har flere eksempler på lakkerte kjøkkendører og innredninger, men hovedfokus er retta mot bil med oppretting og lakkering.

 

–  Hvilke trender i tiden er det på dette feltet?

–  Vi får inn en del småbulkede biler, også kollisjonsskadde, og så registrerer vi en del rust som kanskje må tilskrives saltinga. Vi tar for øvrig oppdrag fra et bredt omland, sier Frode Valstadsve og understreker at bedriften kan være litt vanskelig å lokalisere. Følg skilting til venstre halvkjørt strekning av H P Jensens gate på industriområdet Sutterøy.  

 

 


Les forrige sak:
Stjørdal Blandakor opptrådte for en fullsatt sal
Trivelig musikk-kafe

  I en fullsatt sal fikk publikum høre kjente sanger. Lokale […]

Close