9 °C Stjørdal, NO
12/07/2020

”Kåt på jobben”

 

Over 350 sendte inn søknad for å være med på TV- programmet Tre- kant. Etter to intensive auditiondager i Oslo ble Pia (22), Thomas (19) og Marie (18) plukket ut til å være programledere i nysatsingen på NRK 3. Vi har dratt til Meråker for å ta en prat med Thomas.

Hvorfor ville du være med på Trekant?
Han var på jobb i fjøset da han hørte en reklame på radioen der de etterspurte personer mellom 18 og 25 år som var kåt på jobben. – Jess, det er meg! tenkte han.

Det virket interessant siden det handlet om sex. Så hvorfor ikke melde seg på? Han synes det er viktig å være spontan.

Audition
Han forteller at han ikke hadde noe håp om å bli plukket ut, derfor slappet han bare av og var seg selv. De satt i grupper å pratet med en sexolog og fikk oppgaver som var relevante til programmet. Han sier at noen av de som kom på audition var litt på kanten, og fortalte alt om sexlivet sitt. – Jeg tenkte at om det var sånn de ønsket at vi skulle være, er ikke jeg den rette.

Til sin store overraskelse ble han plukket ut og fikk begrunnelsen at han var positiv, spredde glede, medgjørelig og tok ikke seg selv så høytidelig.

Angrer på noe?
– Ja, det gjør jeg jo, men det ble ikke med på kameraet, sier han og ler. – Neida, har egentlig ikke gjort så mye jeg angrer på. Man har jo en grense, og man vil jo ikke gjøre hva som helst på tv. Han sier også at han er glad for å ha fått så mye erfaring innen media.

Tror du programmet bidrar til å øke sexpress blant unge?
Ja, noen føler kanskje et økt sexpress, men for andre ikke. Noen vil se på programmet kun som et opplysningsprogram, og tar til seg lærdom. Jeg tror det er en større andel som ikke føler økt sexpress.

Da vi spør han om hvordan det var å se seg selv på TV er det første han svarer – Uvant! Han synes det var verst med stemmen  siden den ikke høres helt likens ut, men det ble han vant til etter hvert.

Han synes ikke det var noe problem å tenke på at besteforeldrene så på programmet. Selv om de fikk vite mer enn de strengt tatt hadde trengt, er jo Trekant ment som et opplysningsprogram. – Jeg har jo ikke akkurat hatt sex på TV, sier han og sikter til langt mer vulgære program som Paradise Hotel og lignende.  – Vi har et godt forhold, og de har sagt at de støtter meg uansett.

Det er ikke så mye han ville ha endret på om programmet skulle blitt filmet på nytt. Det var et oppdrag da han var til et erfarent par han ikke skjønte helt meningen med. – Det var vanskelig å kommunisere med dem, og de var ganske rare, sier han med et smil. – Det er jo ikke de normale som står fram på TV. Men ellers synes han opplegget var veldig bra.

Har du hatt noe negative opplevelser i etterkant?
Når man blir kjent igjen, har alle en formening om deg, og det trenger ikke alltid være like positivt. Thomas sier at det finnes de som kommer bort til deg å sier mye positivt, men det er også motsatt.

Har du fortsatt kontakt med de to andre programlederne?
Thomas innrømmer at han ikke er den flinkeste til å holde kontakten med personer han ikke møter så ofte, men sender noen meldinger i blant. – Det er ikke så lett å alltid ha noe å prate om. Marie bor i Danmark for tiden, og Thomas skal dit for å besøke henne om ikke lenge.

Les forrige sak:
Petar Gajdasevic skal arbeide full tid i nye Stjørdalshallen som hallbetjent. I snøværet følger han med HENT og byggeprosessen. Petar gleder seg til å innta hallen i februar neste år.
Petar venter spent

  12. februar neste år skal den nye Stjørdalshallen åpne for […]

Close