2 °C Stjørdal, NO
24/10/2020

Keeper signerte for to år

– Jeg har det riktig godt her

Trener Roar Vikvang (t.v.) er svært glad for at Nicklas Frenderup har signert en toårskontrakt med Stjørdals-Blink.

Danske Nicklas Frenderup signerte torsdag ettermiddag for to nye år med Stjørdals-Blink. 26-åringen mener Blinks stall holder et høyere nivå enn Florø, som han spilte to sesonger for i Obos-ligaen.

– Jeg er svært tilfreds med å signere en torårskontrakt. Jeg har det riktig godt her, og både klubben og jeg var tidlig enige om å fortsette samarbeidet. Egentlig har det kun dreid seg om å få på plass praktiske detaljer, sier han.

Frenderup kom til Blink fra Køge i sommer, og er raskt blitt en publikumsfavoritt blant fansen. Nå tror han Blink kan overraske i neste års førstedivisjon.

– Hvis vi får beholde alle spillerne, kan vi bli farlige og havne i den riktige enden av tabellen. Sammenlignet med Florø, som jeg spilte for i Obos-ligaen i to år, mener jeg Blink-stallen holder et høyere nivå, sier han.

– Tiki-taka

Han liker også godt fotballen Blink spiller.

– I Florø lå vi lavt, og hadde raskere angrepsspillere på topp som løp opp og ned. Her spiller vi mye mer med ballen i mellomrom. Det er litt tiki-taka over det, sier Frenderup, og sikter til Pep Guardiolas berømte angrepsspill i Barcelona.

Et annet viktig moment for Frenderup er at klubben har vært så tydelig på at de ønsker han med videre.

– Jeg trives godt i klubben, og jeg har en god trenergruppe som tror på meg. Det er viktig for hvor jeg befinner meg i min karriere, sier Frenderup

– Viktig signering

Trener Roar Vikvang smilte som en sol da han fikk høre at signeringen med Frenderup hadde gått i orden. For treneren, som har uttrykt seg klart om at han kun vil fortsette som trener under forutsetning av at stammen i laget fortsetter, betyr en tidlig signering av en så sentral spiller ekstra mye.

– At han vi fortsette å spille for oss er et tydelig signal at han har tro på oss. Jeg håper de andre spillerne kjenner på samme motivasjon som Nicklas, og da vil forhåpentligvis penna til Fuglem gå varm i november, sier Vikvang, og sikter til sportslig leder Håvard Fuglem som har ansvaret for å få flest mulig av dagens spillere til å fortsette, og i tillegg jakte forsterkninger.

– Vinnerskalle

Vikvang beskriver Frenderup på følgende måte:

– Etter at han kom til oss, har han vært fantastisk god. Han er god på banen og god med ballen, og har blitt en angrepsspiller for oss når han setter i gang spillet. I tillegg er Nicklas en flott fyr i garderoben og utenfor, og er ellers en vinnerskalle. Dette er en god signering på alle mulige måter, sier han.

Les forrige sak:
Vil bruke 63 millioner på nytt skolebygg

Plusser på ti millioner for å få et framtidsrettet og "smart" bygg

Close