17 °C Stjørdal, NO
13/08/2020

Keepertalent skal på landslagssamling

14-åring fra Skatval er med da landets største fotballtalenter samles

TIL NASJONAL SAMLING: Henrik Lidal Jamne er en av 42 2005-modeller som er tatt ut til sommerens talentsamling i regi av fotballforbundet. (Foto: Privat) TIL NASJONAL SAMLING: Henrik Lidal Jamne er en av 42 2005-modeller som er tatt ut til sommerens talentsamling i regi av fotballforbundet. (Foto: Privat)

Henrik Lidal Jamne fra Skatval er tatt ut til fotballforbundets talentleir for 14-åringer.

Equinors talentleir foregår i Porsgrunn i slutten av juni. 42 av landets største fotballtalenter født i 2005 skal samles for første gang. Blant disse er altså keeper Henrik Lidal Jamne.

Den høyreiste skatvalsbyggen byttet klubb siste årsskifte. Da gikk Frams keeper til Rosenborg der han i dag er en av del av klubbens akademi. Allerede som 12-åring var han inne på treninger sammen med Rosenborgs 16-årslag, og han har siden oppstarten til Trøndelags kretslag vært fast inventar der.

Totalt fire spillere fra trønderske klubber er blant de 42 utvalgte 14-åringene.

 

Les forrige sak:
VM-sjef Annette Tollefsen Jensen (t.v.) og sjefen for den ytre sikkerheten under arrangementet, Elke Kristoffersen, ber publikum om å drikke alkohol med måte under det som er et stort familiearrangement. (Foto: Laffen Jensen/Hell RX)
Ber VM-publikum om alkohol-måtehold

Opptatt av at VM i rallycross er et arrangement for hele familien

Close