9 °C Stjørdal, NO
10/07/2020

Kimen er stengt

Alle aktiviteter avlyst og kulturhuset er stengt

Alle arrangement

Kimen kulturhus er stengt med virkning fra onsdag ettermiddag. Dette kommer som en konsekvens av de tiltakene som Stjørdal kommune innførte like før klokka 16.

– I og med at alle aktiviteter og arrangement avlyses er det helt naturlig at Kimen stenges, sier kommuneoverlege Leif Edvard Muruvik Vonen.

Inntil videre er Kimen stengt fram til tirsdag 17. mars klokka 9.

Tidligere i dag ble det klart at de sistre tre forestillingene med operaen «Turandot» avlyses og at konserter med Åge Aleksandersen mandag og tirsdag i neste uke utsettes.

Det ble også kjent tidligere onsdag at en ansatt ved Stjørdal rådhus var bekreftet smittet av koronavirus. Det førte til at den fløyen i rådhuset hvor personen jobber ble tømt og de øvrige ansatte sendt hjem. Vonen sier at rådhuset ikke er stengt, men han ønsker færrest mulig der.

– Det betyr at de som har mulighet til å jobbe hjemmefra gjør det, sier kommuneoverlegen, noe som er helt i tråd med det han uttalte om samfunnet generelt i sin orientering til formannskapet. Vonen er tydelig på at de som har mulighet til å utføre sin jobb fra hjemmekontor gjør det.

Les forrige sak:
Stjørdal kommune stenger alle skoler og barnehager

Kommuneoverlegen med drastiske korona-tiltak

Close