3 °C Stjørdal, NO
30/03/2020

Kimen er stengt

Alle aktiviteter avlyst og kulturhuset er stengt

Alle arrangement
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Kimen kulturhus er stengt med virkning fra onsdag ettermiddag. Dette kommer som en konsekvens av de tiltakene som Stjørdal kommune innførte like før klokka 16.

– I og med at alle aktiviteter og arrangement avlyses er det helt naturlig at Kimen stenges, sier kommuneoverlege Leif Edvard Muruvik Vonen.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Inntil videre er Kimen stengt fram til tirsdag 17. mars klokka 9.

Tidligere i dag ble det klart at de sistre tre forestillingene med operaen «Turandot» avlyses og at konserter med Åge Aleksandersen mandag og tirsdag i neste uke utsettes.

Det ble også kjent tidligere onsdag at en ansatt ved Stjørdal rådhus var bekreftet smittet av koronavirus. Det førte til at den fløyen i rådhuset hvor personen jobber ble tømt og de øvrige ansatte sendt hjem. Vonen sier at rådhuset ikke er stengt, men han ønsker færrest mulig der.

– Det betyr at de som har mulighet til å jobbe hjemmefra gjør det, sier kommuneoverlegen, noe som er helt i tråd med det han uttalte om samfunnet generelt i sin orientering til formannskapet. Vonen er tydelig på at de som har mulighet til å utføre sin jobb fra hjemmekontor gjør det.

Les forrige sak:
Stjørdal kommune stenger alle skoler og barnehager

Kommuneoverlegen med drastiske korona-tiltak

Close