5 °C Stjørdal, NO
19/02/2019

Kimen kino kåret til årets kino

|| Gro Langnes, senterleder ved Kimen kino, og Arild Kalkvik, kinodirektør Trondheim kino kunne smile bredt etter prisutdelingen. (Foto: Sigurd Moe Hetland/Film & Kino)||

Under bransjeorganisasjonen for norske kinoer, Film & Kino, sitt filmtreff i Oslo tirsdag 5. desember ble Kimen kino kåret til Årets kino i kategorien for mellomstore kinoer. Dette er kinoer som har et årlig besøk mellom 100.000 og 200.000.

Som begrunnelse for utmerkelsen ble det blant annet trukket frem at Kimen kino gjennomførte et godt arrangement under Den Store Kinodagen i november, hvor kinoen, kulturhuset, biblioteket og lokale korps bidro til en festdag på Kimen. I tillegg ble Kimen kino rost for sitt gode arbeid i sosiale medier.

– Vi er veldig stolte av å kunne kalle oss «Årets Kino» i vår klasse. Det at kinobransjen i Norge har lagt merke til oss og innsatsen vi gjør for å skape større kinoopplevelser, betyr selvfølgelig utrolig mye for oss, sier en tydelig stolt Gro Langnes. 

Hun har jobbet hardt og mye, sammen med sine medarbeidere som hun skryter veldig av, for å få kinoen dit den er i dag.

– Det ligger adskillige arbeidstimer bak for å få en slik pris, og våre medarbeiderne, samarbeidspartnere og Kimen kulturhus har vært med på at dette har vært mulig å oppnå. Nå gleder vi oss til å fortsette å spre den gode kinokulturen i Stjørdal og omegn, og lage flere magiske kinoopplevelser for våre gjester, sier Gro Langnes.

Trondheim kino, som driver Kimen kino, vant i kategorien store kinoer. Det er første gang en kino eller kinokjede vinner to av tre priser under Film & Kinos prisutdeling.

Les forrige sak:
||
Hest døde etter å ha gått gjennom isen

To hester gikk onsdag formiddag gjennom isen på Hovdalsvatnet på Frosta. […]

Close