4 °C Stjørdal, NO
31/03/2020

Kitch´n-damer med alt av kjøkkenutstyr

|| Kitch´n-driverne Målfrid Bye (t.v.) og Lin Helen Klevan gleder seg veldig til å åpne sin nye butikk i nye Torgkvartalet 2. november.||
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Alt fra trendy duppedingser til de mest elegante middagsservisene. Det er hva Målfrid Bye og Lin Helen Klevan kommer til å by på fra den nye Kitch´n-butikken i nye Torgkvartalet. I løpet av 15 år har kjeden Kitch´n etablert 134 butikker i Norge, og flere kommer til. Den neste kommer i nye Torgkvartalet med åpningsdag 2. november. De to franchisetakerne er proppfull av iver, spenning og forventninger.

– Det blir så artig og spennende, sier Målfrid Bye og Lin Helen Klevan. De deler franchiseavtalen som er inngått med Kitch´n og skal dele arbeidsplass framover. Det er ikke noe ukjent for de to damene, som i dag jobber sammen i butikken Bag i Torgkvartalet.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Rågod på service

Lysten til å prøve noe nytt meldte seg i fjor sommer.

– Det var masse tilfeldigheter, men vi tok kontakt med daværende senterleder Hugo Dønjar og lurte på om det var noen nye butikker på vei inn. Vi sendte en henvendelse og nå er vi snart klare for butikkåpning, sier Bye.

– Det er sikkert flere som kunne tenkt seg denne avtalen. Hvorfor ble dere valgt?

– Jeg tror han likte oss godt, sier Lin Helen Klevan og forteller om flere møter før avtalen ble inngått.

– Hva er dere gode på da?

– Vi er rågod på service, og så har vi en del erfaring da. Vi er to voksne og ansvarsfulle damer som er opptatt av interiør og design.

50 paller med varer

Kitch´n i Torgkvartalet åpner samtidig som resten av den nye senterdelen. I 1. etasjen, beliggende mot Bunnpris-butikken, får de Hennes & Mauritz og Jordbærpikene som noen av sine nærmeste naboer. 160 kvadratmeter butikk gjør at mulighetene blir mange for Kitch´n-damene.

– Det er en stor butikk, og vi får plass til masse varer, sier Målfrid Bye, og forteller om et betydelig trailerlass med første leveranse.

– Planen er at vi skal starte å fylle opp butikken 18. oktober. I første omgang skal det visst komme 50 paller med varer, men heldigvis har Kitch´n egne butikkbyggere.

Utfyller de andre

Bye og Klevan starter i sine jobber 1. oktober, og da bærer det på opplæring i en av Kitch´n-butikkene i Trondheim. Vel tilbake i Stjørdal er de veldig klare for to måneder med stor og hektisk julehandel og konkurranse mot godt etablerte butikker.

– Egentlig så har vi tro på at vi butikkene som ligner på hverandre skal utfylle hverandre. Vi er helt sikre på at nye Torgkvartalet vil skape økt handel totalt sett og da blir det mer til alle, sier Bye og Klevan, som antyder at Jernia og Til Bords er de butikkene i dag som er nærmest i vareutvalg.

– Og hvor gode er dere på kjøkkenet?
– Der er vi nok ikke så gode, men vi er opptatt av og interessert i det meste av kjøkkenutstyr og design og trender, sier Målfrid Bye og Lin Helen Klevan.

Les forrige sak:
||
84 hunt´ere på første dag

Folk kom faktisk i striere strømmer enn HUNT4-mannskapet hadde forutsett mandag. […]

Close