15 °C Stjørdal, NO
24/08/2019

Kjærlighetstragedie på scenen

Romeo og Julie kommer til Kimen

Hanna-Maria Grønneberg og Herbert Nordrum har rollene som Julie og Romeo i Riksteatrets oppsetning. Hanna-Maria Grønneberg og Herbert Nordrum har rollene som Julie og Romeo i Riksteatrets oppsetning.

Forestillingen er over 400 år gammel, men fortsatt like populær. Nå kommer «Romeo og Julie» til Kimen.

– Vi er glade for at Riksteatret tar en stopp på Kimen med sin turne «Romeo og Julie». Hit kommer de 27. september, sier markedsansvarlig ved Kimen kulturhus, Lene Fjellstad.

Det var i 1597 William Shakespeare ga ut «Romeo og Julie» for første gang. Kjærlighetstragedien handler om to unge elskende som faller som ofre for en lunefull skjebne. Familiene deres ligger i strid med hverandre og forsøker å forhindre forholdet, men den tidlige døden til de to forener til slutt familiene.

Nå skal en ny oppsetning fra Nationaltheatrets hovedscene på turne i regi av Riksteatret. «Romeo og Julie» skal besøke 50 steder i hele landet med de unge lovende Hanna-Maria Grønneberg og Herbert Nordrum i rollene som Romeo og Julie. Med kjente skuespillere som Anne Krigsvoll, Eindride Eidsvold, Petronella Barker i et stort ensemble på scenen, er dette høstens store satsing fra Riksteatret.

Les forrige sak:
(Foto: Eir-Jørgen Bue)
Dette er årets konfirmanter i Værnes kirke

Se alle konfirmasjonsbildene her!

Close