16 °C Stjørdal, NO
24/08/2019

«Kjeftsmella» fikk hederspris

– Dette gir meg så fantastisk mye

Kirsten Karlsen (i midten) ble tildelt årets hederspris fra Kulturafestivalen. Her sammen med utdelerne Jannicke Knutsen og Frode Aune. Kirsten Karlsen (i midten) ble tildelt årets hederspris fra Kulturafestivalen. Her sammen med utdelerne Jannicke Knutsen og Frode Aune.

Kirsten Karlsen går under tilnavnet «Kjeftsmella» i Stjørdal Helsesportlag. I dag fikk hun Kulturafestivalens hederspris for sin enorme innsats i mange år.

– Artig. Overveldende.

Kirsten Karlsen, som er tannpleier i det daglige og dermed klengenavnet «Kjeftsmella», blir rørt når hun snakker om hva hedersprisen og menneskene hun bruker så mye tid på, betyr for henne.

LES OGSÅ: KONGEN AV DANSEBAND MØTTE DE LOKALE DANSEBAND-STJERNENE!

Nå drar hun omtrent rett fra scenen under Kulturafestivalen til Savallen på sommerens aktivitetstur for helsesportlaget.

– Vi drar 66 stykker, fra Stjørdal, Selbu og Meråker, og det kommer til å bli ei fantastisk helg. Dette gjør vi i stedet for å dra til Vivil-lekene. Vi gjorde det samme i fjor, og det ble kjempesuksess, sier Kirsten Karlsen som rågleder seg til å dra på tur med en fantastisk gjeng.

Coop Storlien artikkelnivå

LES OGSÅ: RØRT JON ARNE FIKK FJORÅRETS HEDERSPRIS!

I omtrent 15 år har hun lagt ned en enorm innsats i Stjørdal Helsesportlag og City Stjørdal.

– Jeg begynte å engasjere meg da sønnen Kristoffer gikk i 8. klasse, og nå er han 28. Men jeg kjente jo mange av dem fra før i forbindelse med jobben min. Dette gir meg så fantastisk mye, sier Kirsten Karlsen.

Utdelere av årets hederspris var alltid danseglade og blidspente Jannicke Knutsen og Kulturafestivalens «pappa» Frode Aune.

Les forrige sak:
Tor Anders Stokke hadde med trekkspillet og imponerte stort i samspill med Rune Rudberg.
Kongen av danseband møtte de lokale danseband-stjernene

Tor Anders imponerte med trekkspillsolo på "Ut mot havet"

Close