13 °C Stjørdal, NO
22/06/2021

Header-Bingo-med dato
SparHegra uke 25

Kjells kvartett kommer

Spillemennene fra Selbu er invitert til Allsang på Kimen

KOMMER TIL KIMEN: Kjells kvartett kommer til Allsang på Kimen og består av fra venstre: Kjell Kjøsnes, trekkspill, Toralf Borseth, sang og slagverk, Ivar Gunnstein Lien, gitar og Frank Guldseth, bass. Når de kommer til Stjørdal er også øvrige forsterkninger med. KOMMER TIL KIMEN: Kjells kvartett kommer til Allsang på Kimen og består av fra venstre: Kjell Kjøsnes, trekkspill, Toralf Borseth, sang og slagverk, Ivar Gunnstein Lien, gitar og Frank Guldseth, bass. Når de kommer til Stjørdal er også øvrige forsterkninger med.

Mandag 21. september er det igjen klart for Allsang på Kimen, og arrangørene presenterer Kjells kvartett fra Selbu.

Det er nok flere som har ventet på det populære allsang-arrangementet i Kimen. Nå kommer kvartetten fra Selbu som ble startet opp på nyåret til Vektersalen. Deres første oppdrag var under årets Rørosmartna, hvor de ble godt mottatt.

– Det var fint å spille på Røros. Deretter kom ideen om å ta i bruk Årsøya i Selbu som allsang-arena. Dette ga utrolig positiv respons fra flere hold da det 26. juni ble arrangert den første «Allsang på Årsøya», sier Kjell Kjøsnes. I likhet med bandet gleder han seg til å besøke Kimen kulturhus med enda mer allsang.

Astrid Vikaune som sammen med flere koordinerer allsang i Kimen, sier det var mange til stede før smittevernhensyn satte en stopper for Vektersal-arrangementet. Nå blir det igjen mulighet til å synge med. Kjell Kjøsnes tar med flere sanger i repertoaret slik at flere kan delta i allsang.

– Allsang på Kimen blir noe stort for oss. Vi ser veldig fram til dette. I tillegg til oss i kvartetten forsterkes bandet med Brynjar Dahlø på trekkspill, Reidar Kulseth på bass og Kari Cecilie Aftret som forsanger. Konferansier denne mandagen blir Bjørn Andersen, forteller Kjell Kjøsnes som minner om at alle får anledning til å synge. Billettene som selges i Kimen inkluderer kaffe og kake.

Les forrige sak:
Til sammen 24 kumringer i betong har blitt til en fisketrapp i Florbekken.
Åpnet den nye fisketrappa

Elveeierlaget roser alle som har deltatt i prosjektet

Close