11 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

Kjemper for eksistensen

| |

Samtidig er tilbakemeldingene fra skole, foreldre og ungdommene tydelige: Kjør for livet-tilbudet har gjort en stor forskjell for dem!

Forrige helg var klubbene fra alle de 12 kommunene som har et Kjør for livet-tilbud samlet.

Gründer og lagkaptein i Kjør for livet, Knut Ove Børseth, er klar til å kjempe for videreføring og vekst på flere fronter:

– Det er trist å lese at vårt Kjør for livet-tilbud står på rådmennenes «kuttliste” i Stjørdal, Åfjord og Trysil. Tiltaket har i alle de tre kommunene fungert svært godt gjennom inneværende år, og vi opplever både deltagere, foreldre, skole og barnevern som fornøyde. Mange gode historier og tilbakemeldinger viser at vi har klart å skape en mestringsarena og gi deltagerne et trygt lag å være medlem i. Vi håper politikere og ansatte i kommunen tar med seg dette inn i prosessen med budsjettene for 2014.

Dette sier han i en pressemelding.

Coop Storlien artikkelnivå

Børseth påpeker at kommunene må tenke mer helhetlig og langsiktig, ikke bare bunnlinjen for neste år. Han oppfordrer kommunene til å tenke seg godt om.

– Det å finne friske midler til nye forebyggende tiltak er alltid krevende for kommunene i dag, men å stoppe et gående prosjekt med gode resultater kan på sikt koste kommunen mange millioner. I disse kommunene er vi i gang med en jobb, og alle faktorer som skal til for å lykkes med et godt og aktivt forvern ligger til rette for fortsatt positiv utvikling. Korte aksjonsretta tiltak fungerer ofte dårlig for denne ungdomsgruppen, og når deltagerne virkelig vil ha Kjør for livet, ber jeg de ansvarlige tenke seg godt om.

Les forrige sak:
|
Fightnight in Hell

Publikum inviteres inn i Rica Hall og Hell Amfi. Are Hembre […]

Close